Blocul Poppa din Constanța, de vânzare pentru 2,5 milioane euro

blocul poppa

Blocul Poppa din municipiul Constanța este scos la vânzare de Artmark Historical Estate pentru 2,5 milioane de euro, preţ redus de la 2,8 milioane de euro.

Vorbim despre un imobil cu apartamente, spaţii comerciale şi garaje care prezintă elemente din registrul Art Deco, specific perioadei interbelice în care a fost construit.

Este poziţionat la 350 metri de Plaja Modern şi are o suprafaţă amplă, cu 9 apartamente, din care două la mansardă ce se pot transforma într-un spectaculos penthouse, două spaţii comerciale la parter şi garaj cu 30 locuri de parcare. 

Clădirea se distinge prin faţada simetrică, marcată de un joc armonios de plinuri şi goluri. Silueta expresivă se datorează terminaţiei superioare, cu retrageri de nivel – terase şi pergole acoperite de olane, specifice caselor tradiţionale din Dobrogea. Regula de trei specifică Art Deco-ului se regăseşte în feroneriile decorative ale uşii de la intrare.

Detalii puteți citi în ConstantaFinanciara.ro, singurul ziar economic din Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bucătăria unei bătrâne a explodat. Haideți să o ajutăm!

Sat May 9 , 2020
O femeie din localitatea Corbu, județul Constanța, în vârstă de 70 de ani a trăit astăzi o zi cumplită. Bucătăria în care se afla a explodat, iar ea a rămas prinsă sub dărâmături. Pompierii au intervenit pentru a da o mână de ajutor. La casa de pe strada Petru Cercel […]