Blocuri de 37 de etaje în stațiunea Mamaia

Terenul unde ar urma să apară proiectul, o randare a sa și Raluca Perifan, fiica lui Costică Zelca, care controlează cea mai importantă firmă a grupului Alezzi. Sursă: Profit.ro

Grupul constănțean Alezzi, care a dezvoltat un portofoliu cu peste 1.900 de apartamente pe litoral, a cumpărat de la grupul portughez Martifer un proiect imobiliare care are planificate 7 turnuri cu până la 37 de etaje, chiar la intrarea în stațiunea Mamaia, potrivit surselor Profit.ro.

Terenul are o suprafață de 34.800 de metri pătrați.

Portughezii de la Martifer au realizat în acest amplasament un Plan Urbanistic Zonal, încă valabil, pentru un amplu proiect imobiliar care propune construcția a 7 turnuri înalte cu apartamente, aparthotel, hotel, spații comerciale și peste 2.900 de locuri de parcare. Întreaga suprafață construită a proiectului desenat de Martifer este de peste 105.000 de metri pătrați, pentru realizarea căreia ar fi necesară o investiție de peste 80 de milioane de euro, fără costul terenului, potrivit calculelor Profit.ro.

Daniel Perifan, CEO-ul Alezzi Group, a declarat, pentru Profit.ro, că acest proiect este pus, deocamdată, în așteptare.

Recomandări:

Profit fabulos din afaceri imobiliare

Ei sunt cei mai bogați constănțeni


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Blocuri de 37 de etaje în stațiunea Mamaia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alezzi Yacht, izgonit din România, ancorat în Istanbul

vin mart. 1 , 2024
Una dintre cele mai inedite afaceri de pe litoralul românesc a fost Alezzi Yacht. O ambarcațiune pe care se țineau diverse concerte, cu care puteai ieși în larg pentru o petrecere privată. N-a durat însă mult. Autoritățile din România i-au pus bețe-n roate. Proprietarul l-a mutat de anul trecut în […]

V-ar putea interesa și: