BLOOD NETWORK, campania inițiată de UNTOLD și Neversea, ajunge în Constanța. Donatorii primesc gratuit abonamente

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea ajunge în weekend la Constanța.

Fanii festivalului care vor să doneze sânge și să salveze vieți sunt așteptați la caravana mobilă sâmbătă 2 iulie și duminică 3 iulie, între orele 08.00-14.00, la Kaufland Constanta Palazu Mare, Bulevardul Tomis Nr. 437. Gestul lor va fi răsplătit de inițiatorii campaniei BLOOD NETWORK cu distracție și momente de neuitat, la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa- UNTOLD și Neversea.

Pentru prima dată în acest an, cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” vor primi un abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea, iar cei care donează în centrele de transfuzii primesc un voucher de reducere pentru achiziționarea abonamentului la festival. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

De 8 ani, UNTOLD îi încurajează pe tineri să doneze sânge prin campania BLOOD NETWORK. Peste 18.000 de oameni au donat sânge în toate edițiile de până acum. În 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la aproape 2.687 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea3 thoughts on “BLOOD NETWORK, campania inițiată de UNTOLD și Neversea, ajunge în Constanța. Donatorii primesc gratuit abonamente

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Statul se împrumută de la români cu dobânzi de până la 8,6%, cele mai mari de la lansarea programului TEZAUR

Fri Jul 1 , 2022
Începând de luni, 4 iulie a.c., românii pot investi în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani și dobânzi anuale de 8,25% și 8,6%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată. Interesul românilor pentru titlurile de stat TEZAUR s-a […]
tezaur