BMW 520 și AUDI Q5, confiscate de polițiștii de frontieră

AUDI BMW

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit trei autoturisme în valoare totală de 175.000 lei, căutate de către autoritățile din Norvegia și Slovenia, şi care erau în posesia unor cetăţeni români.

În zilele de 04.10.2021 si 07.10.2021 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care au fost descoperite un autoturism de lux tip BMW 520, în posesia unui cetăţean român identificat pe raza municipiului Constanța, si un AUDI Q5, in posesia altui cetățean român, identificat pe raza municipiului Buzău.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că ambele autoturisme figurează ca fiind semnalate ca  bun căutat în vederea confiscării, alerte introduse de autorităţile din Norvegia, în ziua de 28.09.2021.

Din primele cercetări rezultă faptul că cele două autoturisme au fost oferite spre vânzare de către aceeași persoană.

Autoturismele, evaluate la aproximativ 125.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției pentru extinderea cercetărilor.

De asemenea, în ziua de 05.10.2021, tot în cadrul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit pe raza municipiului Constanța, un autoturism marca Volkswagen Golf, care figurează fiind semnalat ca  bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Slovenia. Autoturismul în valoare de 5000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.