BMW în valoare de 200.000 lei, căutat de autoritățile din Polonia, descoperit de poliţiştii de frontieră români în posesia unui ucrainean

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca BMW, căutat de către autoritățile din Polonia, aflat în posesia unui cetăţean ucrainean.

În ziua de 06.04.2023 poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră, pe sensul de intrare în țară, asupra unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Ucraina.

„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Polonia. Autoturismul, evaluat la aproximativ 200.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.”, au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache, PSD: „La Limanu se poate!”

vin apr. 7 , 2023
De ieri, 6 aprilie, comuna Limanu are o grădiniță nouă. Peste 70 de copii se vor bucura de o clădire nouă, modernă, cu patru săli de clasă, o sală polivalentă pentru activități, bucătărie proprie, spații de joacă și un cabinet medical. Valoarea investiției depășește 5 milioane lei din care 2, […]

V-ar putea interesa și: