BMW-uri furate din străinătate, descoperite în Constanța și Tulcea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit două autoturisme în valoare de aproximativ 200.000 lei, care erau căutate de către autoritățile din alte state.

În data de 07.07.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care, pe raza municipiului Tulcea, au descoperit în posesia unui cetățean român în vârstă de 22 de ani, un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

A doua zi, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetățean ucrainean, la volanul unui autoturism marca BMW.
Polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la autoturism, în urma cărora au constatat că maşina figurează ca bun furat, în bazele de date INTERPOL.

Ambele autoturisme, evaluate la aproximativ 200.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CNAIR, la un pas de a semna contractul pentru cea mai dificilă porțiune a Autostrăzii Sibiu - Pitești. Va avea 95 de poduri și pasaje și va costa 5,32 miliarde lei

lun iul. 11 , 2022
CNAIR a solicitat Asocierii WEBUILD SPA – TRANCRAD SRL documentele necesare semnării contractului de proiectare și executie a secțiunii 3 din autostrada Sibiu – Pitești. Luni, 11.07.2022, CNAIR SA a demarat procedurile administrative necesare semnării contractului pentru proiectarea și executia secțiunii 3 a autostrăzii Sibiu – Pitești (Cornetu – Tigveni). […]

V-ar putea interesa și: