Bogdan Huțucă ar trebui să vorbească

bogdan-hutuca-pnl

Bogdan Huțucă, președinte al PNL Constanța și deputat, este cu siguranță unul din cei mai experimentați finanțiști pe care îi are România. A condus mulți ani DGFP Constanța, a fost subsecretary de stat în Ministerul Finanțelor, acum este președinte al Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.

Bogdan Huțucă este unul dintre cei mai în măsură oameni să vorbească despre măsurile fiscale pe care le pregătește coaliția. Sunt convins că este la curent cu ele.

PSD și PNL pregătesc majorări de taxe, o supra impozitare a mediului privat, a PFA-urilor, care ar putea duce, cum spun experții, la efectul invers: mai puțin taxe încasate de stat.

Tot felul de neaveniți își dau cu părerea în mediul public. Bogdan Huțucă tace. În ultimele zile, a avut reacții publice despre: Școala de Vară a Organizației Seniorilor din PNL, Ziua Dobrogei, Sfânta Maria Mică, Școala de Vară a Organizației Femeilor din PNL, noul an școlar, Simona Halep și ziua pompierilor.

Nimic despre decizia de a impune un profit pe performanța microîntrepinderilor (cele care au o rată de profit mai mare de 30%), despre majorarea taxelor tot la microîntreprinderi, despre impunerea unui plafon plafonat la 60 de salarii pentru sănătate PFA-urilor (de ce 60?), despre majorările de TVA, care sunt aducătoare de inflație, despre impozitarea companiilor străine, despre impozitarea cu 0,3% a proprietăților și mașinile scumpe ale bogaților.

Multe voci spun că toate acestea vor aduce recesiune și încasări mai mici.

Cu siguranță votanții liberali ar vrea să știe de la un specialist dacă măsurile sunt bune și, dacă nu, ce face PNL pentru a le îndrepta.

Recomandare: PNL și PSD omoară mediul de afaceri și deschid larg ușa AUR


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

USR acuză PSD și PNL că lasă Constanța în mod „aberant și nejustificat” fără un spital

mie sept. 13 , 2023
Reprezentanții USR Constanța consideră că proiectul prin care urma să se construiască un spital pentru mame și copii în municipiu a fost scos din PNRR „aberant și nejustificat” „Proiectul Spitalului de pediatrie din Constanța a fost pus „la întârzieri” din pix! Guvernul ne spune așa: 6 proiecte de investiții în […]

V-ar putea interesa și: