Bogdan Huțucă: „Banii Constanței vor fi împărțiți pe măsuri sociale și pomeni electorale”

Bogdan Huțucă

Bogdan Huțucă, deputat și președintele PNL Constanța, spune că se vede de la o poștă că primarul Decebal Făgădău „și-a croit un buget în cel mai populist mod”.

„Fiind an cu alegeri locale, banii Constanței vor fi împărțiți pe măsuri sociale și pomeni electorale, în detrimentul investițiilor și al dezvoltării. Așa cum se întâmplă de altfel de vreo 20 de ani încoace și de aceea este Constanța unde este…”, a subliniat acesta.

La o simplă analiză a bugetului, liberalul spune că putem vedea în primul rând că lipsesc cu desăvârșire toate proiectele promise cu care Făgădău a câștigat mandatul de primar în urmă cu 4 ani.

„Ați auzit de vreun bazin de înot, de vreo sală de sport, de vreo pasarelă pietonală, de parcări subterane, sensuri giratorii suspendate, spitale moderne, școli reabilitate, cămine pentru bătrâni? Nici noi… Fiindcă tot ce a promis Făgădău au fost minciuni. Iar acum pregătește un nou set de gogoși electorale.

În schimb, vedem în buget aceleași proiecte care se rostogolesc în van de la an la an, fără a fi măcar demarate. Proiecte care este cert că sub conducerea lui Făgădău nu vor putea niciodată să vadă lumina zilei. Dar dau bine la public, dau greutate hârtiei. Și cam atât…”, a mai spus Bogdan Huțucă.

Concluzia sa:

„Nu putem trece cu vederea disprețul cu care sunt gestionați banii publici în raport cu nevoile cetățenilor.”

Ce spune despre bugetul Constanței și liderul consilierilor municipali din Constanța ai PNL, Adriana Arghirescu, puteți vedea în emisiunea „Realitatea locală”, difuzată de Dobrogea TV. Înregistrarea, mai jos.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coronavirusul se extinde. 56 de milioane de chinezi, izolați

sâm ian. 25 , 2020
Coronavirusul se extinde în China și nu numai. Autoritățile au luat decizia să instituie carantină într-o zonă extinsă, în care trăiesc 56 de milioane de chinezi. Criticată în 2003 pentru gestionarea catastrofală a crizei Sindromului respirator acut sever (SARS), China a luat acum măsuri drastice pentru a lupta cu noul […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: