Bogdan Huțucă, declarații despre rezultatele alegerilor parlamentare 2020

Bogdan Hutuca

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a oferit declarații la cald despre rezultatele alegerilor parlamentare 2020.

„Am purtat patru bătălii electorale complicate, cu o miză foarte mare. Acum avem un exit-poll pe care aș dori să îl ignor și nu aș vrea să mă pronunț până când nu avem un rezultat oficial, până când nu se închide numărătoarea.

Sunt foarte mulțumit, și sunt convins că PNL va fi primul partid cu rezultatul cel mai bun atât la nivelul județului Constanța cât și la nivel de țară. Aceste alegeri au prin PNL într-un anumit context politic.

Noi ne-am asumat guvernarea și a trebuit să purtăm țara și să o tragem dintr-o dublă criză, una sanitară și una economică. În acest context, nu avem cum să nu pierdem un număr de procente.

Totuși, suntem convinși că milioane de români au apreciat lupta pe care am purtat-o și suntem convinși că vom constata cu toții că în jurul PNL se va forma guvernarea.”, a declarat Bogdan Huțucă.

Citește și:

Ce spune Felix Stroe despre rezultatele alegerilor parlamentare VIDEO

Rezultatele alegerilor parlamentare 2020 – exit poll


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rezultatele parțiale în Constanța la alegerile parlamentare

Dum dec. 6 , 2020
COMPLETARE: Rezultatele finale ale alegerilor parlamentare 2020 în județul Constanța UPDATE. După numărarea a 509 de secții de votare din județ, din 559, rezultatele la Senat arată așa: PNL – 44866 voturi PSD – 42162 voturi USR PLUS – 31165 voturi AUR – 23829 voturi PMP – 7763 voturi Pro […]
Rezultate alegeri parlamentare 2020

V-ar putea interesa și: