Bogdan Huțucă despre înregistrarea cu Mihai Lupu: „Suntem conștienți că este o situație regretabilă”

Bogdan Hutuca

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța, a transmis o declarație de presă referitor la înregistrările făcute publice de o parte a mass-media în care apare președintele CJ, Mihai Lupu, membru PNL, în timp ce înjură și agresează un polițist local. 

„Suntem conștienți că este o situație regretabilă. Ce știm astăzi este că bariera nu s-a ridicat, ceea ce îmi arată că legea s-a respectat. Eu consider că în fața legii toți trebuie să fim egali. Poliția locală și-a făcut datoria. Înțeleg că președintele CJ, Mihai Lupu, a avut o poziție publică pe acest subiect și, printre altele, și-a cerut scuze pentru acel moment. Din punct de vedere politic, discuțiile vor avea loc în forurile de conducere ale partidului.”, a declarat liderul PNL.

Detalii aici: Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local: „Prostule, idiotule, cretinule. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Bogdan Huțucă despre înregistrarea cu Mihai Lupu: „Suntem conștienți că este o situație regretabilă”

  1. Probabil si tu esti de aceeași teapa daca asta este tot ce poti spune, pentru ca cine se aseamănă se adună….demnitari corigenți ce sunteți…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decizie bombă a instanței: certificat constatator negativ pentru austriecii de la Strabag. Care sunt consecințele

lun apr. 3 , 2023
Curtea de Apel București a emis recent o hotărâre care poate avea efecte profunde pe piața construcțiilor de infrastructură din România. Austriecii de la Strabag, a decis instanța, au certificat constatator negativ, ceea ce practic îi împiedică să mai participe la licitații. Astfel, începând cu data de 14.09.2021, pentru o […]

V-ar putea interesa și: