Bogdan Huțucă despre PSD – ALDE: „Niște nesimțiți! Se comportă dictatorial, ca gașca lui Maduro”

bogdan hutuca

Bogdan Huțucă, deputat PNL și liderul organizației județene din Constanța a partidului, a lansat un atac dur, miercuri, la adresa parlamentarilor PSD și PNL.

Acesta a spus, în contextul discutării bugetului în comisia de Buget Finanțe, că cele două partide au o atitudine dictatorială.

„PSD-ALDE se comportă dictatorial în Parlament și își bat joc de cutumule și regulile parlamentare.
Chiar acum, în comisia de Buget Finanțe, cei de la PSD-ALDE refuză dezbaterea pe amendamente la Legea Bugetului. Fac acest lucru deși este neconstituțional!
Prin astfel de acțiuni PSD-ALDE suspendă practic ideea de opoziție în România. Socialiștii se comportă zi de zi ca și cum dețin țara asta pe persoană fizică, se comportă ca ultimul dictator latino-american care refuză să dialogheze cu opoziția.
Eu deja nu mai văd nicio diferență între gașca asta de incompetenți hoți și gașca lui Maduro care a băgat Venezuela în benză, la propriu și la figurat.”, a spus Bogdan Huțucă.

Liderul PNL a revenit cu noi informații referitoare la spitalul regional din Constanța.

„Pesediștii în frunte cu #Teodorovici nici măcar nu vor să discute amendamentele opoziției care vizează chestiuni precum spitalele regionale și infrastructura.
Nesimțiții au promis spital regional la #Constanța, între timp nu au săpat măcar un centimetru.
Când opoziția le amintește acest lucru sau când încercăm să găsim soluții pentru a începe totuși acest proiect, pesediștii ne închid gura.”, a transmis Bogdan Huțucă.

Venezuela trece printr-o gravă criză politică, economică și socială.Parlamentul de la Caracas, controlat de opoziţie, a decretat luni starea de alertă la solicitarea preşedintelui instituţiei, Juan Guaido, autoproclamat preşedinte interimar, după patru zile în care au avut loc pene de curent, informează Agerpres.„Starea de alertă este decretată pe întreg teritoriul naţional (…) din cauza situaţiei catastrofale provocată de întreruperea serviciului de distribuire a curentului electric”, prevede decretul depus de Juan Guaido, care mai solicita şi „cooperare internaţională” pentru a scoate ţara din probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.