Bogdan Huțucă îi acuză pe USR-iști de minciună

Bogdan Hutuca

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a criticat, azi, USR, despre care spune că scoate pe piață procente false și că s-a prăbușit în ochii electoratului.

„Parteneriatul de dreapta înseamnă colaborare, înseamnă proiecte comune și obiective comune. Din tot acest dans al USR-ului, ideea că își doresc un parteneriat este foarte greu de imaginat. Anunță candidați la București pentru sectoare, fără consultare, în condițiile în care există un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Critică în termeni foarte duri programul PNL pentru consolidarea economiei naționale, fiind practic primii care și-au retras ambasadele în momentul în care România avea nevoie de asumare a guvernării din partea dreptei.”, a spus liberalul.

În opinia sa, USR încearcă să fie în opoziție și față de PSD și față de PNL.

„E absolut normal ca electoratul lor să fie dezamăgit. Acest lucru se vede foarte clar în procente – nu mai vorbim de sondaje. USR a scăzut la jumătate. Cred că ar trebui să fie un semnal de alarmă foarte puternic pentru ei. Și în aceste condiții, cel mai important este să facă un plan intern de consolidare a poziției partidului, în loc să scoată procente false pe piață.”, a conchis Bogdan Huțucă. 

Declarații vin în contextul în care Stelian Ion a spus că, potrivit unui studiu sociologic în curs de realizare de către USR, partidul ar putea învinge PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.