Bogdan Huțucă îl atacă pe Decebal Făgădău: „Prin lipsa dv. de idei și proiecte, faceți mult rău acestui oraș și cetățenilor săi”

decebal fagadau bogdan hutuca
Decebal Făgădău și Bogdan Huțucă

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a lansat, marți, o serie de critici la adresa primarului Constanței, Decebal Făgădău. Îl acuză că nu poate sau nu are priceperea să dezvolte orașul, că este preocupat numai de chestiuni de imagini, ignorând problemele reale ale locuitorilor.

Iată mesajul său.

„Constanța a rămas blocată în mâinile unui primar fără idei și fără soluții la problemele și dezvoltarea orașului. Nu poate sau nu are priceperea necesară pentru a veni în fața cetățenilor cu proiecte ample și utile comunității locale, mai ales când observăm că orașul, pe zi ce trece, devine tot mai ponosit și tot mai murdar.
Constanța suferă, este un oraș care se zbate în mediocritate și subdezvoltare, consecință a celor aproape două decenii de administrație PSD. Iar actualul primar Decebal Făgădău, o creație 100% marca Mazăre-Constantinescu, nu are niciun gând de a schimba direcția spre care se îndreaptă acest oraș. S-a baricadat în birourile Primăriei, de unde iese doar pentru delegații și sindrofii, refuzând să vadă adevărate probleme ale Constanței.
În acest vid de idei și proiecte, primarul și-a angajat o adevărată armată de „experți” în comunicare și relații publice, într-o încercare fantezistă de a cosmetiza din vorbe starea deplorabilă a orașului. Și așa am ajuns să aflăm cu mare tam-tam cum primarul mai plantează un copac (culmea tupeului, după ce a defrișat zeci de hectare de parcuri și spații verzi acum se laudă cu 10 plopi), cum s-au mai tăiat crengile unui copac sau cum se pun câteva coșuri de gunoi în parc.
În acest timp, orașe precum Oradea, Cluj-Napoca, Brașovul, Aradul sau Timișoara atrag fonduri de sute de milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru ample proiecte de infrastructură: reabilitare construcții și monumente istorice, transport în comun ecologic, sisteme moderne de colectare a deșeurilor, construcții și modernizări de poduri, pasaje subterane și parcări, amenajări de noi parcuri, reabilitarea centrelor vechi etc.
Aceste proiecte, domnule Făgădău, au cu adevărat puterea să schimbe viața unui oraș, să schimbe traiul cetățenilor. Aceste proiecte generează dezvoltare. Dar nu aveți de unde să știți dvs aceste lucruri, din moment ce trei sferturi din bugetul Constanței le alocați doar pentru subvenții, gratuități și ajutoare sociale.
E imposibil să te dezvolți când nu investești, când nu atragi fonduri și proiecte europene, ci doar aștepți să încasezi taxele și impozitele constănțenilor și ce-o mai pica de la Guvern.
V-ați creat un renume în rândul constănțenilor ca primarul „care nu face nimic”, dar eu cred că este greșită această percepție, fiindcă, prin lipsa dvs de idei și proiecte, dvs, domnule Făgădău, faceți mult rău acestui oraș și cetățenilor săi.”


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA pe strada Cuza Vodă din Cernavodă

mar oct. 23 , 2018
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Cuza Vodă, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 23 octombrie 2018, în intervalul orar 15,45 – 20,00. Sunt afectați de lipsa apei  consumatorii  din […]
apa avarie raja

V-ar putea interesa și: