Bogdan Huțucă: „Nu sunt fericit, nici împăcat cu această idee”. Ce spune despre colaborarea cu USR

Bogdan Huțucă: „Nu sunt fericit, nici împăcat cu această idee”. Ce spune despre colaborarea cu USR

Bogdan Huțucă, președintele Oraganizației Județene a PNL Constanța, a transmis azi un mesaj referitor la viitorul guvern. A punctat și obiectivele pe care le are pentru județ, ca lider al partidului.

Iată mesajul său:

„Dragi prieteni,

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis în această perioadă de criză guvernamentală, de la mesaje de încurajare și laude până la sfaturi și critici aspre. Apreciez interesul și mă preocupă îngrijorarea voastră față de ceea ce se întâmplă pe scena politică. România se confruntă cu multe crize și este firesc ca toate aceste crize să nască îngrijorări pentru fiecare dintre noi. Peste criza sanitară s-au suprapus provocările majore în zona economică, explozia prețurilor la energie și, colac peste pupăză, destrămarea coaliției de guvernare.

Iată că după aproape două luni, criza politică își va găsi deznodământul. Vă spun că sunt în asentimentul vostru. Nu sunt fericit, nici împăcat cu această idee. Dacă ar fi să găsesc 100 de argumente emoționale pentru care ar fi trebuit să evităm colaborarea cu adversarii noștri tradiționali la nivel guvernamental, le-aș găsi. De asemenea, după mai bine de 25 de ani de experiență profesională, doar un argument rațional care impune situația de față este necesitatea/urgența de stabilitate și predictibilitate guvernamentală. În plus, sunt de partea celor care s-au săturat să vadă politica făcută pe rețele de socializare. De aceea, evit să fac postări emoționale doar de dragul de a puncta politic.

Oricât de greu este de acceptat această coabitare la nivel central, ca lider al PNL Constanța, voi urmări ca în fiecare localitate din județul nostru să continuăm:

– accelerarea accesării fondurilor europene;

– susținerea parlamentară pentru proiectele majore;

– sprijinul guvernamental pentru fiecare localitate;

– investițiile în rețelele de drumuri, apă, canalizare și gaze.

Aceste obiective rămân clare. Dezvoltarea județului Constanța nu este negociabilă! Fiecare locuitor din acest județ merită un trai decent! În același timp, rămân consecvent cu mine și cu electoratul de dreapta din Constanța și continuăm ce am început încă din 2016. Indiferent cât de mult le plac, unora din USR, declarațiile emoționale pe rețelele de socializare, pe plan local continuăm colaborarea.”

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Metro retrage de pe piață pulpe de pui cu Salmonella

lun nov. 22 , 2021
Metro retrage de pe piaţă un sortiment de pulpe de pui cu spate, produse de SUPERDROB SA, după ce a constatat că prezintă Salmonella Enteritidis, potrivit unui anunţ de luni al ANSVSA. ”Vă informăm că Metro Cash & Carry România a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi […]

V-ar putea interesa și: