Bogdan Huțucă, omul care i-a învins pe Mazăre, Constantinescu și Strutinsky, reales președinte al PNL Constanța. Ce își propune

Bogdan Huțucă a fost reales președinte al Organizației Județene a PNL Constanța. N-a avut emoții, pentru că a fost singurl candidat.

„Mulțumesc liberalilor constănțeni pentru votul lor din această seară, vot în urma căruia am primit un mandat de încă 4 ani în fruntea PNL Constanța! Primii 4 ani în fruntea PNL Constanța au fost o onoare și o bucurie. Împreună am construit o echipă extraordinară care a reușit să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.”, a declarat acesta.

A precizat și ce își propune în actualul mandat.

„În 2024 ne propunem să obținem cel puțin aceleași rezultate extraordinare. Sunt sigur că vom reuși!”, a spus Bogdan Huțucă.

Președintele PNL a fost lăudat de mulți din cei care au luat cuvântul pentru că a adus unitate în partid și pentru că a reușit o performanță istorică pentru liberali: să câștige Consiliul Județean Constanța și cele mai importante primări din județ, cu excepția uneia singure.

”În urmă cu patru ani, când am fost votat președintele PNL am înțeles ce răspundere uriașă am primit. Mi-am dorit ca, la următoarea conferință județeană, să vin în fața dumneavoastră cu fruntea sus. Acel moment este acum. Și acum vă spun că împreună am reușit. Scopul a fost de a elibera Constanța de PSD. Am creat o echipă unită de valori și principii, care nu stă bazată pe interese. Am reușit să construim împreună și e meritul fiecăruia care a înțeles că interesele județului sunt deasupra intereselor personale și ale celor de grup. După intrarea României în UE, noi am rămas captiv unei grupări care nu a fost niciodată interesantă de binele oamenilor, ci de propriile interese. Odată cu consolidarea echipei am reușit să obținem cel mai bun rezultat pe care l-a avut vreodată PNL Constanța într-un ciclu electoral. Știm foarte bine unde eram în urmă cu patru ani, municipiul și județul veneau după două decenii de guvernare socialistă. Scopul nostru nu este doar acela de a câștiga alegerile, ci de a face lucruri bune pentru români și pentru țara. Scopul nostru este acela de a face o societate mai bună pentru noi și pentru cetățenii noștri. Românii au speranța ca vor avea condiții mai bune, vor acțiuni ferme, curajoase. Vor o reformă făcuta în interesul lor. Unde văd Constanta? Constanta va fi un centru al României. Ne asumăm investiții în spitalele din Constanta, modernizarea infrastructurii rutiere, educației. Dezvoltările vor aduce un plus. Nu vom reuși să facem aceste lucruri în zile, săptămâni dar am încredere că vom reuși. Se vor putea baza pe mine și pe toți cei din aceasta sala ca pe niște parteneri de încredere. Anul 2024 e un an complicat. Avem 4 rânduri de alegeri. Vrem și sperăm să le păstrăm pe toate. Trebuie să păstrăm tot ce am câștigat anterior. Trebuie să muncim la fel de mult, la fel de unit și trebuie să avem cea mai bună guvernare locală și județeană”, le-a spus liderul liberal colegilor.

Vă recomandăm și:

Cine este cel mai performant primar de oraș din România în atragerea fondurilor europene

Vergil Chițac: „Conceptul de gratuitate în Constanța, din păcate, a intrat prea mult în mentalul colectiv”


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

  • cum , nu este competitie in PNL ??? P
    ai liberalismul prin ce se caracterizeaza, sau la voi este altfel. Ca si pe piete nu , ar trebui sa aveti mai multi candidati, pai cum sa iasa cel mai bun dintr-unul

  • sigur ca contracandidatii au realizat ca nu au sansa in fata lui hutuca Si asa si este Omul sta bine in bocanci si cind suteaza – marcheaza Cine l-a urmarit intelege ce spun

Leave a Reply

Your email address will not be published.