Bogdan Huțucă, PNL, are vești bune pentru constănțeni și turiștii care vor veni pe litoral

Tánczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a vizitat astăzi plajele din Constanța. A fost însoțit de președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, și de Silviu Iulian Coșa, prefectul județului Constanța.

„Plaja din Mamaia, face parte din cei 7 km de litoral pe care s-a intervenit și pe care s-au creat aproape 70 de ha de plajă nouă. Proiectul își propune să prevină eroziunea costieră pe litoralul Mării Negre. Acest proiect a fost gândit cu grijă față de mediu și față de biodiversitatea marină.”, a declarat Bogdan Huțucă.

Acesta spune că un alt efect pozitiv este creșterea siguranței pentru locuințele, hotelurile și construcțiile din zona plajei.Cei care se vor bucura primii vor fi constănțenii și turiștii, căci cu toții vom găsi plaje mai generoase. Lățimea noilor plaje de pe litoralul românesc le va face pe acestea printre cele mai late din Europa.

„Principala noastră preocupare este ca finalizarea și recepția proiectului, ce urmează a se face în iunie, să se desfășoare fără a influența în vreun fel sezonul estival. Ne dorim ca antreprenorii din turism și turiștii să se bucure de noile facilități încă din acest an, fără însă ca activitățile să fie influențate în vreun fel. Proiectul de extindere a plajelor românești are o valoare totală de 750 de milioane de euro. 85% din acești bani sunt din fonduri europene.”, a mai spus liderul PNL.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.