Bogdan Huțucă, PNL: „Constanța merită mai mult! Votăm Klaus Iohannis!”

Duminică, 10 noiembrie, nu este doar despre președintele României. La fel cum nu este doar despre un vot politic. Ci despre cum vedem și cum trebuie să arate România în viitor.

Este un vot despre viitorul copiilor noștri, despre o țară sănătoasă, cu oameni care se simt în siguranță acasă.

Votul de duminică este într-o oarecare măsură și despre Constanța. Despre orașul trist și prăfuit, captiv de două decenii în năvodul unei administrații PSD, croite mai degrabă pe calapodul organizațiilor criminale. Nu o spun eu, ci judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție!

Votul de duminică trebuie să dea semnalul clar că AJUNGE! Constanța vrea și trebuie să iasă de sub pelerina roșie otrăvitoare și să facă pași spre dezvoltare și civilizație! Știu că pare absurd să mai vorbim în anul 2019 despre concepte precum „civilizație ” sau „dezvoltare” într-unul dintre cele mai mari orașe ale unei țări membre UE. Dar realitatea ne arată că nu spun lucruri mari!

Constanța a ratat în mod deliberat șansele pe care Clujul, Oradea, Arad sau Timișoara le-a exploatat la maximum pentru că enclava PSD avea nevoie de o „republică” a șmenurilor și combinațiilor, de pe urma căreia să se îmbogățească.

Constanța merită mult mai mult și sunt convins că lucrurile bune se pot face cu implicare și pricepere, cu o administrație liberală competentă, iar toată schimbarea trebuie să aibă un început!

De aceea, duminică alegem Klaus Iohannis președinte, pentru că România și Constanța se pot face bine începând cu un VOT!

07 noiembrie 2019                                                          Președintele PNL Constanța,

                                                                                         Deputatul Bogdan Huțucă


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autorizația pentru rezervarea locului de parcare se reînnoiește automat

vin nov. 8 , 2019
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii, persoane fizice sau juridice, că autorizația pentru rezervarea locului de parcare se reînnoiește pentru anul 2020, dacă este achitată taxa aferentă anului 2019. Persoanele care nu doresc reînnoirea acesteia trebuie să depună o cerere de renunțare, până la data de 16 […]
placute parcare constanta_crop

V-ar putea interesa și: