Bogdan Huțucă, PNL, șocat de o factură

Așa arată Golful tunat cu 78.000 de euro, care aparține fiului lui Liviu Dragnea

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța și deputat în Parlamentul României, spune că a fost șocat de o factură. Evident, nu de orice factură, ci de una plătită de Tel Drum pentru tunarea mașinii fiului lui Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea spune că nu el deține de fapt firma Tel Drum, deși aceasta este condusă oficial de prieteni și de colegi de liceu.
Cu toate astea, vedem că firma Tel Drum plătește facturi emise pe numele fiului lui Dragnea. Facturi de sute, mii, zeci de mii de euro.
Pe mine m-a șocat o anumită factură. Tel Drum a plătit tunarea mașinii fiului lui Dragnea în valoare de 78.000 de euro. Eu și majoritatea românilor nici nu știm cum poate arăta suma asta. Ce-i drept, noi nici nu suntem condamnați penal și trimiși în judecată în nu știu câte dosare, așa cum este Dragnea Sr.”, a spun Bogdan Huțucă.

Am verificat declarația de avere a președintelui PNL Constanța. Nu am găsit conturi sau depozite bancare, ci numai o casă și un teren în Eforie, precum și două autoturisme Audi A4, unul din 2003, celălalt din 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.