Bogdan Huțucă (PNL): Suntem singurul partid care promovează o echipă de oameni noi pentru Parlamentul României

conferinta-de-presa-hutuca-si-chitac-3

Bogdan Huțucă, candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, a declarat că propunerile echipei PNL Constanța sunt răspunsul la dorința de schimbare exprimată de constănțeni. Candidații liberali reprezintă singura opțiune reală pentru reformarea Parlamentului și pentru reclădirea României.

„Partidul Național Liberal este singurul partid care promovează o echipă de oameni noi pentru Parlamentul României, o echipă de oameni pregătiți, o echipă în stare să genereze reformă și să reconstruiască România. Contraoferta, PSD, prezintă mari riscuri pentru România. Prezintă riscul de a genera crize și de a pune sub semnul întrebării independența justiției”, a declarat candidatul liberal la Camera Deputaților.

Bogdan Huțucă a subliniat că dacă va fi numit Ministru de Finanțe la un moment dat, va avea ca prioritate trei proiecte:

„În primul rând, este importantă dezvoltarea departamentului de analiză de risc al ANAF, astfel încât resursele acestei agenții să fie îndreptate numai către zone relevante din punct de vedere al colectării. În al doilea rând, trebuie dezvoltată direcția macroeconomică a Ministerului de Finanțe astfel încât să avem capacitatea de a calcula un impact economic corect al fiecărui proiect. Nu în ultimul rând, Guvernul României ar trebui convins că predictibilitatea este un principiu definitoriu, care trebuie să stea la baza emiterii oricărui act normativ”.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Aveti dreptate. Launa din primariile PNL, in prag de sarbatori se doreste restructurare de posturi, dar daca se poate angajatii respectivi sa-si dea demisia ca nu cumva sa apara postul oficial restructurat ci prin demisie. Si vreti incredere nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.