Bogdan Huțucă, PNL: „USR încearcă să saboteze, de mai bine de un deceniu, meritul și efortul românilor de a fi parte din spațiul Schengen”

bogdan-hutuca-pnl

Bogdan Huțucă, președintele Organizației Județene PNL Constanța, a declarat că moțiunea de cenzură a USR este un eșec și a criticat demersul partidului cu care liberalii sunt în alianță la Constanța.

„Ce ascund toate aceste demersuri lamentabile și fără sens ale celor de la USR, într-un moment în care România face eforturi excepționale pentru a-i convinge pe decidenții europeni legat de aderarea la spațiul Schengen?”, se întreabă liderul PNL, într-o postare pe Facebook.

„USR încearcă să saboteze, de mai bine de un deceniu, meritul și efortul românilor de a fi parte din spațiul Schengen. Pe lângă textele care curg pe toate canalele lor de comunicare, cu jalba la toate instituțiile europene, ei încearcă să deseneze o imagine negativă a Românei, într-un context extrem de important politic, într-un moment în care trebuia luată o decizie crucială pentru români. Oare toate aceste demersuri sunt o coincidență sau sunt doar un rezultat al luptei politice?

USR, la nivel european, este afiliat grupului ALDE. Tot la nivel european, partidul domnului Mark Rutte, primul-ministru al Olandei, este afiliat la ALDE. Tot o coincidență, nu? Ceea ce ar trebui să înțeleagă colegii noștri din USR este că acest tip de acțiuni, mascate sub diferite pretexte, îi va aduce mai aproape de linia de comunicare a oamenilor lui Putin.”, a explicat Bogdan Huțucă.

Acesta a spus că are o experiență de viață și crede mai greu în atât de multe coincidențe.

„România merită să adere în spațiul Schengen, chiar dacă unii practică un dublu discurs și una spun în spațiul public dar altceva fac în spatele ușilor închise. Progresismul este festiv în spațiul public și pasiv dincolo de acesta.”, a punctat președintele PNL Constanța.

V-ar putea interesa și: Stelian Ion îi cere demisia ministrului Lucian Bode, pentru a nu pune în pericol aderarea la spațiul Schengen


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Bogdan Huțucă, PNL: „USR încearcă să saboteze, de mai bine de un deceniu, meritul și efortul românilor de a fi parte din spațiul Schengen”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marcel Ciolacu a anunțat cât va fi salariul minim și cu cât vor crește pensiile anul viitor

lun oct. 17 , 2022
Marcel Ciolacu a declarat luni că a fost convenit în coaliţie că va fi mărit salariul minim la 3.000 lei, iar pensiile vor fi majorate cu minim 10%. Liderul PSD a reiterat că a cerut Ministerului Muncii şi Ministerului de Finanţe o analiză a veniturilor pe familie, pentru a vedea […]
marcel-ciolacu

V-ar putea interesa și: