Bogdan Huțucă: PNL va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu dacă acesta nu-și va da demisia

Partidul Național Liberal consideră drept o sfidare incalificabilă a voinței cetățenilor români demersul întreprins pe furiș, în miez de noapte, de către Guvernul Grindeanu prin adoptarea Ordonanţei de urgență pentru modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, dar și unul de furt la drumul mare al statului de drept, de anulare a democrației din România, democrație al cărei preț a fost plătit cu sacrificiul suprem al atâtor români căzuți în timpul Revoluției din Decembrie 1989.

Gestul uluitor al actualei puteri PSD-ALDE este fără precedent în rândul statelor membre ale Uniunii Europene, cu consecințe politice, economice și de imagine greu de estimat și nu face altceva decât să arunce România cu peste 20 de ani înapoi, iar acest preț uriaș va fi platit exclusiv de către cetățeni.

Această palmă cruntă dată Justiției din România, nu poate avea altă consecință decât demisia întregului Guvern Grindeanu! Partidul Național Liberal cere demisia acestuia și anunță că va depune azi o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu dacă acesta nu-și va da demisia!

În calitate de parlamentar liberal, condamn ferm astfel de practici sfidătoare și abuzive utilizate de către Puterea PSD-ALDE strict în interes personal!

PNL susţine în continuare lupta anticorupţie şi munca tuturor organelor judiciare care ani la rând au adus probe concludente împotriva celor care au prădat România și condamnă astfel de fapte guvernamentale profund reprobabile! Aceste dovezi nu se pot evapora fără nicio consecință pentru cei care mint, înșală și abuzează prin ordonanțe de urgență!

Acest Guvern mai mult decât abuziv trebuie să demisioneze cu aceeaşi urgenţă cu care a semnat pentru salvarea condamnaţilor şi cu care a dat undă verde unui nou jaf general.

Bogdan Huțucă

Deputat PNL Constanţa


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pericol: mașină de gunoi pe interzis

mie feb. 1 , 2017
Strada Flămânda din municipiul Constanța este, cel puțin în jurul orei 8.00 dimineața, una dintre cele mai aglomerate din oraș. Sute de părinți își aduc la școala din zonă copiii cu mașina. De luni bune, Poliția Rutieră a luat decizia – foarte bună – ca strada să fie cu sens […]
polaris

V-ar putea interesa și: