Bogdan Huțucă: „Prima tranșă din PNRR, de 3,8 miliarde euro, va ajunge în România la finalul lunii noiembrie”

bogdan hutuca

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Layen a venit astăzi la București cu vești foarte bune, a anunțat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța și membru în Biroul Executiv al partidului.

Prima tranșă de bani din PNRR, de 3,8 miliarde de euro, va ajunge în România la finalul lunii noiembrie.

„Toți banii din PNRR vor merge către investiții, adică către școli, către spitale și către proiecte de infrastructură. Vizita doameni von der Layen vine în contextul în care Comisia Europeană a aprobat evaluarea pozitivă a Planului de Redresare şi Rezilienţă al României. Conform acestui plan, vom primi granturi în valoare de 14,2 miliarde de euro şi împrumuturi în valoare de 14,9 miliarde de euro. Scopul acest guvernări este să ne apropiem cât mai repede de nivelul de dezvoltare al statelor occidentale, pentru ca românii să își dorească să se întoarcă în țară și nu să plece.”, a precizat Bogdan Huțucă.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • toate bocitoarele care se grabeau sa-l ingrope pe citu cu guvern cu tot au luat-o in bot Cifrele reale oficiale si girate de institutiile internationale dovedesc ca romanica merge f f bine in plina criza mondiala cu probleme economice si de sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.