Bogdan Huțucă: „Prima tranșă din PNRR, de 3,8 miliarde euro, va ajunge în România la finalul lunii noiembrie”

bogdan hutuca

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Layen a venit astăzi la București cu vești foarte bune, a anunțat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța și membru în Biroul Executiv al partidului.

Prima tranșă de bani din PNRR, de 3,8 miliarde de euro, va ajunge în România la finalul lunii noiembrie.

„Toți banii din PNRR vor merge către investiții, adică către școli, către spitale și către proiecte de infrastructură. Vizita doameni von der Layen vine în contextul în care Comisia Europeană a aprobat evaluarea pozitivă a Planului de Redresare şi Rezilienţă al României. Conform acestui plan, vom primi granturi în valoare de 14,2 miliarde de euro şi împrumuturi în valoare de 14,9 miliarde de euro. Scopul acest guvernări este să ne apropiem cât mai repede de nivelul de dezvoltare al statelor occidentale, pentru ca românii să își dorească să se întoarcă în țară și nu să plece.”, a precizat Bogdan Huțucă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Bogdan Huțucă: „Prima tranșă din PNRR, de 3,8 miliarde euro, va ajunge în România la finalul lunii noiembrie”

  1. toate bocitoarele care se grabeau sa-l ingrope pe citu cu guvern cu tot au luat-o in bot Cifrele reale oficiale si girate de institutiile internationale dovedesc ca romanica merge f f bine in plina criza mondiala cu probleme economice si de sanatate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tot ce trebuie să știi despre vaccinarea anti covid cu doza trei

lun sept. 27 , 2021
Guvernul României a anunțat, pe 27 septembrie, că a început programarea în platformă pentru doza a III-a împotriva coronavirusului. Platforma ROVACCINARE permite programarea celor care doresc să se vaccineze cu doza a III-a, după ce echipa de dezvoltare a Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) a finalizat implementarea noilor funcționalități și […]

V-ar putea interesa și: