Bogdan Huțucă și consilierii PNL au ieșit în stradă pentru a strânge semnături de la constănțeni

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, și o parte dintre consilierii locali municipali s-au aflat joi seară în cartierul Km 4-5, pe străzile Prelungirea Câmpinei și Intrarea Ion Ursu pentru a demara campania de strângere de semnături în vederea asfaltării celor două străzi.

Aceste două drumuri sunt efectiv de pământ și nu au fost niciodată asfaltate, deși oamenilor li s-a promis în fiecare campanie electorală că va fi rezolvată problema, care, din punctul nostru de vedere, nu mai ține de dezvoltare, ci de bun simț și de dreptul cetățenilor la condiții civilizate de trai.

„Din păcate, în Constanța cea bogată a primarului Făgădău, oamenii sunt nevoiți să meargă prin noroaie pentru că municipalitatea nu a găsit niciodată de cuviință a investi bani acolo unde este cu adevărat nevoie.”, spun liberalii, printr-un comunicat de presă.

De asemenea, sutele de persoane care locuiesc pe Prelungirea Câmpinei sunt în mare pericol în cazul unei situații de urgență deoarece deschiderea străzii nu este suficient de mare pentru a permite accesul mașinilor de pompieri sau ambulanțe.

Având în vedere situația constatată pe teren, consilierii locali ai PNL Constanța vor iniția două proiecte de hotărâri, pe care le vor pune pe masa primarului Făgădău alături de semnăturile cetățenilor din zonă.

Primul proiect de hotărâre va consta în împuternicirea primarului Decebal Făgădău pentru a iniția și duce la bun sfârșit procedurile pentru obținerea unei Hotărâri de Guvern în vederea transferului de la MApN a unei bucăți de teren situat în vecinătatea intrării pe strada Prelungirea Câmpinei. Astfel se va putea lărgi accesul pe această stradă, pentru ca mașinile serviciilor de urgență să poată interveni în caz de necesitate.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre prevede reabilitarea și asfaltarea celor două străzi de pământ, cu asigurarea unei lățimi suficiente pentru traficul auto și includerea fondurilor necesare pentru această investiție în bugetul anului 2020.

„Solicităm public primarului Făgădău să dea curs acestor proiecte de hotărâri și să le transpună în fapte, deoarece acești oameni merită să trăiască în condiții decente”, a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Bogdan Huțucă și consilierii PNL au ieșit în stradă pentru a strânge semnături de la constănțeni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Focar de infecție pe prelungirea străzii Vârful cu dor

vin nov. 29 , 2019
Prelungirea străzii Vârful cu dor din municipiul Constanța a ajuns un adevărat focar de infecție. La intervale regulate, cine aruncă tone întregi de deșeuri, în special resturi vegetale. Acestea blochează o bună parte din domeniul public, dar reprezintă și un pericol pentru sănătatea publică. Din când în când, Primăria Constanța […]

V-ar putea interesa și: