Bogdan Nicușor Trifu a scris istorie pentru boxul din Medgidia

Bogdan Nicușor Trifu a ajuns acasă cu medalia de bronz cucerită la Campionatul European de Cadeți care a avut loc la Sarajevo.

Pugilistul a reușit să scrie istorie pentru Medgidia, fiind primul sportiv care reușește această performanță.

„Medalia aceasta mi-a dat aripi și pe această cale țin să le mulțumesc antrenorilor mei”, a spus Bogdan la întoarcerea acasă.

„Felicitări Bogdan! Suntem mândri de tine!”, îi transmit, public, reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia, din care face parte.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA la intersecția str. Dispensarului cu bd. Aurel Vlaicu din municipiul Constanța

mar aug. 24 , 2021
Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de la intersecția str. Dispensarului cu bd. Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 24 august 2021 în intervalul orar 09.30 – 16.00. Sunt afectați de […]

V-ar putea interesa și: