Locul golanilor nu este în Parlament. Boicot de presă împotriva lui Tit Brăiloiu, senator PSD

Tib brailoiu

În toamna lui 2016, un personaj prea puțin cunoscut de constănțeni, pe numele lui Liviu Tit Brăiloiu, se cățăra brusc în fruntea listei candidaților pentru Senat, propuși de PSD Constanța.

Folosindu-se de pile și relații de la vârful partidului, Tit Brăiloiu a ajuns să ne reprezinte în Parlament, acolo unde ar fi trebuit să inițieze proiecte de legi, benefice constănțenilor.

Într-un an de mandat, ilegitimul senator Tit Brăiloiu a reușit să ne facă de râs în repetate rânduri, apelând la un comportament suburban și nedemn de instituția din care face parte. Și-a jignit și bruscat colegii, a înjurat, a lovit și s-a făcut de râs în atâtea ocazii, că am umple pagini întregi pentru a relata episoadele respective. De la jignirile repetate către doamnele care-i sunt colege la injuriile pe care le-a adus către colegii jurnaliști pe care i-a gratulat cu apelativul „ciobani”, Brăiloiu a dovedit pe tot parcursul mandatului său că nu-și merită locul în Senat.

Pentru că PSD Constanța refuză să ia vreo măsură în legătură cu obiceiurile acestui personaj grobian, am decis ca, din 2018, activitatea politică a acestui individ să nu mai fie prezentată, niciodată, în paginile site-urilor Ordinea.ro, Constanta 100% și Constanta.ro.

Niciun comunicat de presă, nicio declarație politică, nimic din ceea ce Tit Brăiloiu ne invită să promovăm pentru a-i construi o imagine de parlamentar cu activitate, nu va mai fi publicat de către cele trei site-uri, începând cu acest an.

Îi atragem atenția, însă, domnului senator, că vom continua să taxăm atitudinea nesimțită pe care o proliferează de ceva vreme încoace. Să nu spere măria sa că nu vom arăta cu degetul ieșirile în decor cu care s-a obișnuit.

Desigur, suntem conștienți că gestul este unul mărunt și nu-l va deranja pe ilustrul Tit Brăiloiu. Sperăm însă că ni se vor alătura și alți colegi și că, împreună, uniți, vom începe o curățenie generală și totodată o promovare a bunului simț în politică.

E timpul ca presa din Constanța să tragă un semnal de alarmă, să arate că este o forță și să oblige politicienii la bun simț, prin măsuri precum cea pe care am luat-o noi astăzi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO. Sute de constănțeni în Tărâmul Magic, în prima zi a anului

mar ian. 2 , 2018
Sute de constănțeni au luat, ieri, cu asalt Tărâmul Magic al Crăciunului, dorind să petreacă prima zi a anului alături de profesorii trăsniţi şi de personajele din povești, într-o atmosferă feerică. Seara, scena a fost însufleţită de către actorii trupei Sufleţel şi de copiii de la şcoala de canto eMenTi […]
craiasa zapezii

V-ar putea interesa și: