Braconaj piscicol în Rezervația Biosferei Delta Dunării

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit aproximativ 600 metri de plasă din fir textil și peste 60 kg de pește pescuit ilegal, în perioada de prohibiție.

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit aproximativ 600 metri de plasă din fir textil și 69 de kilogramede pește pescuit ilegal, în perioada de prohibiție.

În data 09.04.2022, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au efectuat un control asupra unei ambarcațiuni, în care se aflau doi cetățeni români, pe brațul Sf. Gheorghe, în zona localității Nufărul.

După efectuarea controlului asupra ambarcațiunii, polițiștii de frontieră au identificat plase din fir textil, cu o lungime de 600 metri și 69 de kilograme de pește, diferite specii.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăți de profil, conform prevederilor legale, iar plasele, ambarcaţiunea şi motorul aferent au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj piscicol.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul din Chișinău despre cel din Constanța: „Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale!”

mar apr. 12 , 2022
Primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, a reacționat pe Facebook după ce primarul Constanței, Vergil Chițac, a anulat evenimentul de înfrățire al celor două municipii, spunând că s-a atribuit o „semnificație politică” semnării acordului. „Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale!”, a scris Ceban. „Amiralul a capitulat sub presiuni […]
primar-constanta-chisinau

V-ar putea interesa și: