Braconaj piscicol în Rezervația Biosferei Delta Dunării

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit aproximativ 600 metri de plasă din fir textil și peste 60 kg de pește pescuit ilegal, în perioada de prohibiție.

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit aproximativ 600 metri de plasă din fir textil și 69 de kilogramede pește pescuit ilegal, în perioada de prohibiție.

În data 09.04.2022, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au efectuat un control asupra unei ambarcațiuni, în care se aflau doi cetățeni români, pe brațul Sf. Gheorghe, în zona localității Nufărul.

După efectuarea controlului asupra ambarcațiunii, polițiștii de frontieră au identificat plase din fir textil, cu o lungime de 600 metri și 69 de kilograme de pește, diferite specii.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăți de profil, conform prevederilor legale, iar plasele, ambarcaţiunea şi motorul aferent au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj piscicol.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primarul din Chișinău despre cel din Constanța: „Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale!”

Tue Apr 12 , 2022
Primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, a reacționat pe Facebook după ce primarul Constanței, Vergil Chițac, a anulat evenimentul de înfrățire al celor două municipii, spunând că s-a atribuit o „semnificație politică” semnării acordului. „Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale!”, a scris Ceban. „Amiralul a capitulat sub presiuni […]
primar-constanta-chisinau