Brașovenii sunt rugați să nu-și mai facă nevoile în autobuze

Brașovenii sunt rugați să nu-și mai facă nevoie în autobuze

E greu de crezut, dar se întâmplă într-un mare oraș din România. Imagini cu fecale pe podeaua unui autobuz care circulă în municipiul Braşov au fost postate pe internet, miercuri după-amiază, persoana care a făcut publică fotografia susţinând că un călător şi-a făcut nevoile fiziologice în mijlocul de transport în comun, fără ca ceilalţi să-l anunţe pe şofer. Oficialii Regiei de transport din municipiu confirmă incidentul, precizând că autobuzul a fost scos de pe linie pentru a fi igienizat.

„Mii de mulţumiri călătorului de pe linia 5 ora 13:50 care şi-a făcut necesităţile fiziologice (caca) în autobuz, şi mulţumiri călătorilor care nu au avut bunul simţ să vină să anunţe şoferul şi au stat în mirosul insuportabil …”, a scris o persoane pe Facebook, pe un grup al călătorilor Regiei Autonome de Transport Braşov. 

Oficialii transportatorului confirmă că un astfel de incident a avut loc. 

Purtătorul de cuvânt al RAT BV, Silviu Ştefan, a declarat că la ora 13.51 autobuzul 822 a fost retras din circulaţie pentru igienizare, iar de la capătul de linie respectivul autobuz a fost înlocuit. 

„Adresăm o rugăminte tuturor călătorilor să respecte măcar cele mai elementare norme de civilizaţie”, a transmis oficialul regiei de transport public Braşov.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Relația comercială dintre Primăria Constanța și Polaris M Holding începe să se normalizeze

mie aug. 31 , 2022
După mai multe luni de declarații contondente, relația comercială dintre Primăria Constanța și Polaris M Holding începe să se normalizeze. Astăzi, consilierii municipali au votat schimbarea regulamentului de salubrizare a municipiului Constanța, în sensul măririi frecvențelor de colectare a deșeurilor, dar și alte modificări la măturatul stradal. „Dorim sa salutam […]

V-ar putea interesa și: