UPDATE FOTO/VIDEO BREAKING NEWS Accident aviatic la Tuzla. Copilotul a murit!

Accident aviatic la Tuzla

UPDATE ora 17.00 Copilotul avionului a murit, au declarat medicii de la Ambulanță. Pilotul a scăpat cu viață, dar are traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal și fracturi de membre.

Un accident aviatic a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 16.00, în zona aerodromului Tuzla.

O aeronavă civilă de mici dimensiuni, model DA (Diamond Aircraft) 42, s-a prăbușit, potrivit reprezentanților ISU Dobrogea.

În aparatul de zbor se aflau două persoane. Un copilot de 50 de ani și instructorul de zbor, de 54 de ani.

Medicii de la Ambulanță spun că una dintre victime este în stop cardio respirator Este vorba despre copilot. Reprezentanții ISU Dobrogea au declarat că cealaltă victimă, adică pilotul avionului, a fost extrasă, este conștientă și cooperantă.

„Elicopterul a preluat un pacient conștient pe care îl transporta la spitalul județean, iar cea de-a doua victima este în continuare în stop se efectuează protocol de resuscitare.”

Claudia Tatarici, medic şi purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Judeţean Constanța.

Au fost alertate la fata locului o autospeciala de stingere, doua echipaje SMURD, un echipaj SAJ si elicopterul SMURD.

Completare ora 18.27

Reprezentanții aeroportului RAS Tuzla au publicat câteva cuvinte despre tragedie pe Facebook.

„Azi, 21 februarie 2019, la ora 16:03 a avut loc un accident aviatic pe aeroportul din Tuzla, in care a fost implicata o aeronava de tip Diamond 42, avand la bord doi piloti. Aeronava efectua un zbor de instruire. In acest moment nu se pot divulga numele persoanelor implicate in accident. Vom reveni cu informatii in legatura cu starea acestora. S-au luat toate masurile impuse de planul de raspuns la situatii de urgenta pentru accidente aeronautice. In prezent, incidentul este investigat de autoritatile cu competente specifice.”

Sursă foto/video: SAJ Constanța

Știre în curs de actualizare.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Imagini de la avionul prăbușit în Tuzla

Thu Feb 21 , 2019
Un avion Diamond Aircraft 42 s-a prăbușit, joi după-amiază, în Tuzla, județul Constanța. Copilotul este în stare gravă, pilotul a scăpat cu viață. „Elicopterul a preluat un pacient conștient pe care îl transporta la spitalul județean, iar cea de-a doua victima este în continuare în stop se efectuează protocol de […]