Breaking News: Explozie urmată de incendiu la fabrica de amidon din Medgidia

COMPLETARE ora 17.00 „Cauza probabilă a fost autoaprinderea maltodextrinei (substanță rezultata în urma prelucrării porumbului) in timpul uscării. Au fost afectate: instalația de uscare (tanc 72mc) și instalația aferentă uscatorului. Linia tehnologica era în probe. Intervenția s-a incheiat la ora 14:21.”, spun cei de la ISU.

COMPLETARE ora 13.04 „A fost o explozie la un bazin sub presiune. S-a declanșat sistemul propriu de stingere a incendiului și s-a rezolvat de la sine problema.”, a precizat primarul Valentin Vrabie.

COMPLETARE ora 12.55. „În urma recunoașterii, nu au fost identificate victime. Se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative. Nu mai există flacără, pompierii intervin pentru răcirea zonei.”, au declarat pompierii. Problemele au apărut de la centrifuga de mare capacitate aflată în probe, care s-a supraîncălzit.

Breaking News: ISU a anunțat o explozie urmată de incendiu la fabrica de amidon din Medgidia

Un apel la 112 a anunțat o explozie urmată de incendiu la fabrica de amidon din Medgidia. La fața locului se îndreaptă mai multe echipaje ale ISU Dobrogea.

Forțe alocate: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 1 autospecială de transport personal și victime multiple, 1 autospecială CBRN și 2 ambulanțe SMURD.

Misiunea este în dinamică.

Din primele informații, nu este nimic foarte grav.

Fabrica de amidon, cea mai mare din această parte a Europei, este în probe. Recent a fost emisă autorizația de funcționare.

Breaking News: ISU a anunțat o explozie urmată de incendiu la fabrica de amidon din Medgidia

Revenim cu detalii.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Numărul cazurilor de covid a crescut în Constanța pentru a patra zi consecutiv

Tue Mar 29 , 2022
Numărul cazurilor de covid a crescut din nou în municipiul Constanța, pentru a patra zi la rând. S-a atins incidența de 3,19 cazuri la mia de locuitori, față de 3,16, pe 28 martie. Situația în fiecare localitate, mai jos. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI,29 martie CAZURI LA 1000 DE […]
covid