BREAKING NEWS Navele de salvare AU PLECAT de lângă nava scufundată

1

Navele de salvare au plecat de lângă nava scufundată în portul Midia.

În urmă cu puțin timp, navele de search and rescue s-au îndepărtat de Queen Hind. Remorcherul Hercules este la cheu și nu a intervenit deloc.

Sistemul automat de identificare certifică acest lucru.

Reamintim că pe navă se află peste 14.000 de oi.

COMPLETARE

„Am fost informat acum 3 minute despre faptul că ARSVOM si celelalte echipaje de intervenție au încetat activitățile după ce au securizat nava, montat barajele și verificat cu scafandri existența fisurilor. Operațiunile se vor relua dimineața.”, a declarat subprefectul Ali Șenol, la câteva minute după publicarea acestei știri de către Constanța 100%.

Acesta a spus că viața salvatorilor ar fi în pericol.

„La aceasta oră, ținând cont de poziția navei, riscul este foarte mare pentru viața salvatorilor.”, a precizat subprefectul.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “BREAKING NEWS Navele de salvare AU PLECAT de lângă nava scufundată

  1. Cât de trist 🙁
    Mare păcat. Ma așteptam sa se facă un convoi de salvare pe apa pentru bietele animale.
    O lume plină de barbarie și insensibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PSD, spulberat în municipiul Constanța

Dum nov. 24 , 2019
PSD a fost spulberat de PNL în municipiul Constanța, potrivit numărătorii paralele realizată chiar de PSD. Social democrații au obținut 29,43%, în timp ce Klaus Iohannis a obținut 70,57%. La nivel de județ, lucrurile stau puțin mai bine pentru PSD. Klaus Iohannis are 68,19%, în timp ce Viorica Dăncilă, 31,81%. […]
klaus iohannis

V-ar putea interesa și: