BREAKING NEWS. Școlile din Constanța rămân închise toată săptămâna

Școlile din Constanța vor fi închise toată săptămâna, au anunțat reprezentanții Comandamentului pentru Situații de Urgență din Constanța.

Măsura este valabilă pentru toate școlile din județul Constanța.

Elevii se vor întoarce la cursuri luni, 16 ianuarie 2017.

Decizia a fost luată pentru că, potrivit meteorologilor, județul va intra sub incidența unui cod galben și a unuia portocaliu.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “BREAKING NEWS. Școlile din Constanța rămân închise toată săptămâna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adrian Bîlbă, directorul CMSN: ”Vă invit să aduceți hrană păsărilor sălbatice”. VIDEO

mar ian. 10 , 2017
UPDATE. ”Pentru persoanele care doresc să ajute păsările MicroDeltei, intrarea va fi gratuită, în zona respectivă. Nu însă și la Delfinariu sau Planetariu. Vă așteptăm!”, au precizat reprezentanții CMSN. Păsările, în special cele acvatice, suferă iarna, din două motive: din cauza frigului și din cauza lipsei hranei. Dr. Adrian Bîlbă, […]

V-ar putea interesa și: