Bucătăria unei bătrâne a explodat. Haideți să o ajutăm!

Singură în mijlocul a ceea ce a fost cândva bucătăria sa. Fotografia a fost realizată de un vecin, la câteva ore după explozie

O femeie din localitatea Corbu, județul Constanța, în vârstă de 70 de ani a trăit astăzi o zi cumplită. Bucătăria în care se afla a explodat, iar ea a rămas prinsă sub dărâmături.

Pompierii au intervenit pentru a da o mână de ajutor. La casa de pe strada Petru Cercel nr. 2 au sosit la locul exploziei zece militari din cadrul stației Midia a ISU Dobrogea. Au reușit să o scoată de sub dărâmături. Era în viață, conștientă.

„Victima a fost scoasă, conștientă și preluată de echipajul medical pentru a fi transportată la spital. Prezintă arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului.”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Bucătăria arată așa cum vedeți în imagini.

Femeia are nevoie de un aragaz. N-a spus-o ea, o spun însă oameni din Corbu, care vor să dea o mână de ajutor. Au găsit un aragaz. De frigider nu e nevoie, avea în locuință. Proprietarul unei pensiuni a promis că aduce câteva materiale de construcții. O puteți ajuta cu materiale de construcții, alimente și eventual bani.

Bătrâna locuiește împreună cu fiul și nora, în aceeași curte, dar aceștia au o situație financiară precară și nu îi pot fi de mare ajutor.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirusul a revenit în Wuhan, China, după o lună de la ultimul caz

Sun May 10 , 2020
Comisia Naţională de Sănătate a Chinei a anunţat 14 noi cazuri de coronavirus, cel mai mare număr înregistrat din 28 aprilie, inclusiv un caz în Wuhan, unde nu mai fusese confirmată o îmbolnăvire de mai mult de o lună. După ce joi China calificase toate regiunile ca fiind cu risc […]
coronavirus