O femeie din București, amendată cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu mașina pe plajă

Bucureștean amendat cu 10.000 de lei pentru că a intrat cu mașina pe plajă
Șoferul a fost amendat de Poliția Locală Constanța

UPDATE. La volan se afla o femeie, nuun bărbat, cum s-a comunicat inițial.

Un șofer a fost amendat cu 10.000 de lei de către polițiștii locali din Constanța după ce a intrat cu mașina pe plajă.

Aceștia spun că au depistat un conducător auto din municipiul București care a intrat cu mașina pe nisip, în zona 3 Papuci.

„Persoana în cauză, în vârsta de 44 de ani, a fost amendată contravențional cu suma de 10.000 de lei, sancțiunea fiind acordată pentru încălcarea OUG Nr. 19/2006, care prevede interzicerea circulației sau staționării autovehiculelor pe plajă, cu excepția celor care asigură intervenții operative și a utilajelor de întreținere a plajelor.”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

În perioada 09 – 10 februarie 2019, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au constatat o infracțiune de furt și au aplicat 248 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 57.260 lei.

De asemenea, în weekendul trecut, au fost înregistrate 39 de fapte antisociale legate de nemenținerea curățeniei pe domeniul public, aruncarea unor resturi de țigări, ambalaje, coji de semințe pe jos, depozitarea unor deșeuri în alte locuri decât cele special amenajate, uscarea articolelor vestimentare pe exteriorul unor imobile, răscolirea gunoiului menajer, fapte ce contravin H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

3 comments

  • Ct100.ro, voi ori nu cunoasteti limba romana, ori dezinformati, vrand sa pareti si boi in ton cu moda, adica… “impartiali”!
    Este vorba de o femeie, deci corect ar fi “o bucuresteanca” si “o soferita”. Aveti probleme cu genul feminin, sau care e problema voastra?

    Sincer, m-am saturat sa tot aud masculinizari ale profesiilor (doamna director in loc de directoare, doamna arhitect in loc de arhitecta, doamna profesor in loc de profesoara). Dar in acest articol, atingeti absurdul!

    • Initial s-a comunicat că este “Conducator auto”.

    • Exact asta este problema: sexul persoanei și masculinizările profesiilor, foarte bine Robert, ești total pe lângă subiect! Am putea comenta despre accesul pe plaje sau dezastrul generalizat al accesului din acest oraș dar… nu, mai bine hai să ne legăm de ceva ce ne face să părem inteligenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.