București cheltuie 1 milion de LEI pentru luminițe. Constanța, 1 milion de EURO

Primarul general al Bucureștiului, Nicuşor Dan, a declarat azi că primăria a cheltuit în acest an, pentru iluminatul festiv, un milion de lei.

„Tot ce am avut, am scos. Nu am mai închiriat altele. Diferenţa de bani între anul trecut şi anul acesta este că atunci au fost 10 milioane, care erau deja comandate când am venit eu. Şi chiar lucrările erau începute. 10 milioane de lei – anul trecut, un milion – anul acesta. Cred că, în momentul în care spitalele îţi cer 300 de milioane şi tu nu poţi să le dai decât 200, este un pic ridicol să dai 10 milioane pe iluminat stradal. Asta e filosofia mea”, a spus el, pentru B1Tv.

Edilul general a menţionat că îşi doreşte ca evenimentele precum târgul de Crăciun sau iluminatul festiv să fie asigurate de firme de pe piaţa privată.

Potrivit acestuia, în 2022, Arena Naţională va găzdui multe evenimente interesante.

„Şi pe iluminat, şi pe evenimente, vreau să mergem către piaţa privată. Există mulţi organizatori de evenimente şi am fost foarte aproape să organizăm un târg de Crăciun privat, în Piaţa Constituţiei – oameni care cu asta se ocupă şi pe care Primăria, prin toate evenimentele gratuite pe care le făcea, pur şi simplu i-a scos din piaţă.”, a mai spus.

Constanța a contractat luminițe de 1 milion de euro în acest an.

București are 2,1 milioane de locuitori.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Centrul comercial Cora Brătianu va fi cumpărat de austriecii de la Supernova

Thu Dec 23 , 2021
Austriecii de la Supernova achiziționează șase centre comerciale Cora din România. Este vorba despre Centrele Cora Alexandriei, Lujerului, Pantelimon București, Cora Bacău, Cora Brătianu (Constanța) și Cora Drobeta Turnu Severin au o suprafață totală de 140.000 mp. Acestea își vor schimba denumirea în Supernova, în timp ce Cora rămâne chiriașul […]