BUG Mafia vine la Beach, Please, în Costinești

BUG Mafia a anunțat că va cânta la prima ediție a Festivalului Beach, Please din Costinești, care se vrea a fi cel mai mare eveniment dedicat muzicii hip-hop & trap organizat în România. Va avea loc în perioada 29 aprilie – 1 mai 2022.

„Aducând pe aceeași scena atât nume consacrate precum Deliric, Grasu XXL, Dragonu AK47, Chimie & NANE, cât și artiști influenți ai noii generații precum Killa Fonic, Amuly, Ian, Bvcovia sau OG Eastbull, Beach, Please! își propune sa dea startul sezonului de petreceri cu 3 nopți de neuitat.”, spun organizatorii.

În total vor fi peste 40 de artiști muzicali de hip-hop & trap din România. Detalii AICI.

„Așa cum am promis, localitatea noastră prinde viață. Stațiunea Costinești va avea evenimentele pe care le merită, pentru ca turiștii să ne viziteze în număr cât mai mare. Mulțumim Lucian, pentru implicare, ești un exemplu pentru noi toți. Așteptăm ca încă din primele zile ale lunii mai Costineștiul să danseze pe ritmuri de trap!”, a anunțat primarul stațiunii, Jeanu Dorin Dumitru.

Un bilet pentru cele 3 zile ale festivalului costă 250 de lei.

Pentru persoanele cu vârsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, este necesara completarea de către părinti, tutore, persoana responsabila legal a unei declarații ce privește accesul la festival. Declaratia trebuie prezentata in format fizic la intrarea in festival.

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Parastas sfâșietor la 40 de zile de la moartea lui Sergiu într-un accident aviatic: „Trăiești prin fetele noastre care zilnic întreabă de tine”

Sat Apr 9 , 2022
Soția maistrului militar clasa a II-a Sergiu Bosoi, decedat în tragedia aviatică produsă pe 2 martie în Constanța, a postat un mesaj sfâşietor pe pagina sa de Facebook, la parastasul de 40 de zile: “Mi-ai lipsit ieri, îmi lipsești azi, îmi vei lipsi și mâine. Îmi este și-mi va fi […]