Bugetul județului Constanța, în dezbatere publică: venituri de 458 milioane lei, cheltuieli de 509 milioane lei

consi
Sediul Consiliului Județean Constanța

Consiliului Județean Constanța a spus dezbaterii publice proiectul de buget pentru anul 2021. Se remarcă faptul că veniturile sunt estimate la 458 milioane lei, iar cheltuielile la 508 milioane lei.

„Proiectul  bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021, al Consiliului Județean Constanța, se află în dezbatere publică, încă din data de 23 martie 2021, conform prevederilor Legii 273 din 2006, precum și a Legii 52 din 2003. Vă reamintim că acesta poate fi consultat pe pagina de internet a instituției, putând fi accesat din secțiunea Anunțuri – dezbatere publică, de la următorul link: http://www.cjc.ro/sectiune.php?s=190.”, a anunțat CJC.

Persoanele interesate pot înainta amendamente, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de buget la sediul CJC sau prin poștă la adresa b-dul. Tomis nr. 51, Constanța, precum și pe adresa de e-mail: presedinte@cjc.ro.

Amendamentele, propunerile, sugestiile sau opiniile, pot fi înaintate CJC pâna la data de 6 aprilie 2021, ora 24:00. Materialele transmise vor purta mențiunea: „Propunere privind Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 al Consiliului Județean Constanța”.

Articole similare:

Mihai Lupu, președintele CJC, despre Spitalul Județean Constanța: „Nu e normal să vezi atâtea disfuncționalități într-un spital care are un buget de 546 milioane lei!” VIDEO

Pe ce cheltuie banii Primăria Constanța, oraș aflat, practic, în faliment

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Începerea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru SC COSIDRA FOOD SRL

Fri Apr 2 , 2021
Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.
Comunicat de presa inceput - Cosidra Food