Bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, recent reabilitat, a ajuns o imensă piscină

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța a ajuns astăzi o veritabilă piscină. Ploaia puternică a făcut ca porțiuni bune din șosea să fie inundate, iar circulația să se desfășoare cu greutate și să fie periculoasă.

Culmea este că bulevardul a fost reabilitat recent, după mulți ani de chin și după ce fostul primar, Decebal Făgădău, a demarat proiectul.

Din păcate, se pare că lucrările au fost făcute astfel încât să nu reziste la o ploaie puternică.

Șoferii din Constanța s-au declarat resemnați de situație.

„Ne-au ținut ani de zile cu șantierul, pentru ca la prima ploaie să se inunde tot. Halal!”, a spus unul dintre ei.

Șosele inundate au fost și în alte locuri din Constanța. În imaginile de mai jos aveți strada Baba Novac.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

14 comentarii la “Bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, recent reabilitat, a ajuns o imensă piscină

 1. Dragi constanteni indiferenta „coasta ” !Toate ,absolut toate contractele au fost facute prin abuz in serviciu (la comanada de SUS ) cu unicul scop de a se asigura mobilitatea banului public catre buzunarele firmelor de balcon ccu doar 2-3 angajati si fara utilaje…Cel putin jumatate din scurgerile pluviale ale acestui bulevard au fost astupate de vajnicii lucratori necontrolati de nimeni.Urmeaza Bd.Mamaia unde se sapa si se inlocuiesc tevile pluviale de rasul curcilor ,acolo trebuiesc diametre de cel putin 2 metri

  1. Pe Lapusneanu zona DACIA, unde se stie care este prb inundatiilor de f multi ani si care s-a amplificat in urma sch climatice, ploua mai rar dar in cantitati de cateva ori mai mari in timp scurt. Cu toate acestea, nu au sch nmk din conductele pluviale vechi si subdimensionate cand au decopertat si au refacut infrastructura in paralel cu derularea proiectului de „mobilitate urbana” sau a sch conductelor RAJA si RADET.

  2. Nu ati vrut privatizare? Nu ati vrut capitalism? Asta-i rezultatul la dorintele voastre. Privatul inseamna coruptie si profit (hoție). Aceste lucruri vor dispare atunci când vor disparea factorii care le-au dat nastere, adica capitalusmul. Românul nu are capacitatea de a se ridica la cerintele unei asemenea societati. Dovada cea mai buna este rezultatul ultimilor 33 de ani.

 2. La DACIA, au infundat toate scurgerile cu griblura inca de cand răzuiau pentru a pregati viit asfaltare. Apoi au asfaltat si au mai „adaugat” inca un strat in scurgeri , peste cel deja existent. Se adauga la cele de mai sus frunzele si praful. Asta ca sa nu mai spun ca nici macar nu le-au adus la nivel, preferand sa le lase cu grilajele aproape cazute in interiorul scurgerii. Toate acestea in ciuda faptului ca au refacut trotuarele, iluminatul si mai nou planteaza flori si arbori. Greu de inteles …

 3. Ce reabilitare, zici ca-i pe camp aproape de varinta 🤣, restu orasului care este. Nu au scurgeri 🤣….judet, oras, direct comuna 🤣

 4. Nimic nu se mai face cum se facea odata. Nimic.
  Din cauza lipsei de profesionalism. A proastei pregatiri.

 5. Existau cateva zone in Constanta unde apareau „piscine” dupa ce cadeau peste 50 l/mp in cateva ore sau mai putin. Nu am nici o fotografie din 28 august 2004 cand au cazut 210 litri/mp in 24 ore in Constanta, dar parca imi aduc aminte ca am trecut pe la Dacia pe Lapusneanu avand apa pana deasupra pragurilor (Dacia 1300). Noroc ca aveam chedere bune si nu m-am udat la picioare! Zone inundabile erau si pe Ferdinand (intersectie Fantasio), Bratianu (Cora), Stefan cel Mare (zona Mihaileanu), Soveja (zona ITC) si altele. De data asta nu vreau sa fiu carcotas si spun ca nu se poate proiecta si executa o evacuare pluviala pentru 100 l/mp in cateva ore. Mai ales ca la Dacia se aduna apele din 3 directii de pe Tomis si Lapusneanu. Chiar daca s-ar drena si de-a lungul bulevardelor, apa tot la Dacia ajunge.

 6. Filmarea nu este de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanul , este pe Baba Novac. Alta știre falsa la comanda! Rușine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA a primit 76 de reclamații din cauza ploii, marea majoritate din municipiul Constanța

sâm nov. 18 , 2023
Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări meteo de cod portocaliu/galben pentru această perioadă la nivelul județului Constanța. Fenomenele vizate sunt intensificări susținute ale vântului cu rafale de peste 85 – 90 km/h și cantități însemnate de precipitații care pot depăși 40…60 l/mp. În urma ploilor abundente de astăzi – […]

V-ar putea interesa și: