Burse de performanță pentru elevi și profesori oferite de Primăria Ovidiu

Și în acest an, în cadrul proiectului ‘’ Investim în performanță’’, inițiat de dl. primar George Scupra,au fost oferite bursele de merit pentru performanțele școlare obținute de elevii și profesorii din orașul Ovidiu în valoare totală de 76800 lei.
„Suntem mândrii de copiii orașului nostru! Am încercat în fiecare an să investim din ce în ce mai mult în educația lor, am investit în școli pentru a crea un mediu la standarde care să ofere un confort în actul educativ, am organizat evenimente specifice vârstei lor dar și evenimente culturale care să le deschidă drumul spre cunoaștere și performațe școlare. Îi felicit pe ei, pe profesori și nu în ultimul rând pe părinții lor, care sunt convins că fac eforturi, pentru ai sprijini în obținerea acestor rezultate.”, a declarat primarul George Scupra).

Plafonul după care au fost acordate bursele sunt:

 • pentru media generală între 9 – 9,49 : 200 lei / elev
 • pentru media generală între 9,50 – 9,99: 300 lei/ elev
 • pentru media generală 10 : 500 lei
 • pentru premiile obținute la olimpiadele județene și naționale ( loc I: 300 lei, locul II: 200 lei, locul III: 100 lei)
  Astfel au fost acordate burse în valoare de 76800 lei după cum urmează:
 1. Liceul Tehnologic ‘’Ion Podaru’’
 • burse de merit pentru 140 de elevi ( din care 4 elevi cu media generală 10)
 • burse pentru olimpiade și concursuri naționale au fost acordate pentru 86 elevi și 10 profesori
 • Total cuantum burse: 54500 lei
 1. Școala Gimnazială Nr.2 ‘’Poet Ovidiu’’
 • burse de merit pentru 70 de elevi ( din care 3 elevi cu media generală 10)
 • burse pentru olimpiade și concursuri naționale au fost acordate pentru 11 elevi și 7 profesori
 • Total cuantum burse: 22300 lei

În cadrul sedinței de consiliu local ce va avea loc mâine, 20.12.2019, vor fi premiați și cei 26 de sportivi ai Clubului Sportiv Ovidiu care au adus numeroase premii importante pentru orasul nostru la disciplinele ( karate, lupte, haltere, rugby U10).

În acest an cel mai bun rezultat al Clubului Sportiv a fost obținut de halterofilul Tucă Ionuț, care a câstigat medalia de aur la campionatul european de juniori.

Toți copiii din Ovidiu, Poiana și Culmea, începând cu gradiniță, până la clasa a XII-a, au primit în săptămâna aceasta cadouri ce au constat în carți și dulciuri, primaria Ovidiu achiziționând aproximativ 11.600 de cărți ce au fost oferite tuturor copiilor pe grupe de vârstă, dar și profesorilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constănțenii îngheață de frig în locuințe. Soluția lui Tudorel Chesoi, președintele Alianța Național Țărănistă

joi dec. 19 , 2019
Circa o sută de mii de constănțeni au dormit în frig, noaptea trecută, după ce o avarie de proporții a afectat Electrocentrale S.A. Evenimentul a scos la iveală ineficiența sistemului centralizat de încălzire din Constanța. O soluție pentru eficientizarea acestuia există și zace de câțiva ani în sertarele primăriei. Este […]
Tudorel Chesoi

V-ar putea interesa și: