Burse în SUA pentru elevii de liceu

Consiliile Americane pentru Educație Internațională şi Ambasada Statelor Unite în România organizează, în parteneriat cu Facultate de Istorie şi Ştiinţe Politice (FISP) din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC), competiţia pentru bursele FLEX- Future Leaders Exchange Program.

Testarea şi intervievarea elevilor de liceu, care au aplicat pentru obţinerea unei burse de studii în Statele Unite ale Americii și care s-au calificat în semifinală, vor avea loc la FISP (Campusul Universitar, Corpul A, Aleea Universităţii nr. 1) în data de 11 decembrie, între 11.00 şi 18.30, în sala E 114, respectiv 12 decembrie,  între  9.00 şi 15.30, în sala E 206.

Programul FLEX este finanțat de Guvernul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Biroului Educațional și Cultural și implementat de Consiliile Americane pentru Educație Internațională. FLEX își propune să promoveze respectul pentru diversitatea culturală, să ofere oportunități de dezvoltare personală pentru tinerii liceeni, dar și să îmbunătățească înțelegerea și cooperarea dintre România și SUA prin promovarea culturilor celor două țări. FLEX se află acum în cel de-al 25‐lea an de existență, în toți acești ani oferind peste 23.000 de burse de studii pentru liceeni din țările participante în program. Bursa de studiu acoperă toate costurile aferente unui an de ședere și de studiu în Statele Unite ale Americii, făcând acest program accesibil tuturor tinerilor care îndeplinesc criteriile de selecție.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.