C.S Top Star TT Constanța, locul al treilea în clasamentul național

C.S Top Star TT ConstantaC.S Top Star TT Constanța, a participat in perioada 4-8 octombrie 2017, in Buzau, la Turul Superligii Nationale de tenis de masa, seniori masculin echipe, competitie la sfarsitul careia clubul se situeaza pe locul 3 al clasamentului National.

Echipa formata din: Pletea Cristian, Lipan Alexandru, Pletea Antonio, Grigore Cristian-jucatori, Filimon Andrei-antrenor principal si Sebe Liliana-antrenor secund a sustinut 7 partide, castigand 5 dintre ele si fiind invinsa in doua partide.

Scorurile inregistrate au fost urmatoarele:

CS TOP STAR TT Constanta-CS Mioveni 2-5

CS TOP STAR TT Constanta-CS Pristavu Campulung 3-5

CS TOP STAR TT Constanta-CS Politehnica Cluj Napoca 5-0

CS TOP STAR TT Constanta-CS Electrica Sf. Gheorghe 5-2

CS TOP STAR TT Constanta-CSM Bistrita 5-4

CS TOP STAR TT Constanta-CS U Craiova I 5-2

CS TOP STAR TT Constanta-CSS Odorheiul Secuiesc I 5-2

Obiectivul declarat al clubului, acela de a se clasa pe pozitiile 1-6 la finalul competitiei, la prima participare in Superliga Nationala de tenis de masa, are astfel mari sanse de realizare.

C.S Top Star TT Constanta

„Dupa multi ani de experienta pot afirma ca anul acesta valoarea campionatului intern a crescut mult fata de sezoanele trecute, probabil si datorita emulatiei create de marile rezultate obtinute de tara noastra pe plan international. Au fost meciuri grele si desi ma asteptam sa ne clasam in jurul locurilor 4 sau 5, baietii s-au mobilizat foarte bine obtinand o victorie grea la CSM Bistrita. Multumesc intregii echipe a clubului si Primariei Constanta care sustine sportul de performanta din orasul nostru”, a declarat, la sfârșitul turului, antrenorul principal Andrei Filimon.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Astăzi curățăm o zonă, mâine este plină de deșeuri”. Polaris continuă campania „Curățăm Constanța Noastră”

Mon Oct 9 , 2017
In perioada 05 – 08 octombrie, angajatii Polaris M Holding au continuat campania de curatenie generala si de responsabilizare civica Curățăm Constanța Noastră. Zonele in care angajatii Polaris au intervenit au fost: str. Industriala, str. Iederei, Poarta 6, str. Industriala, Bd. 1 Mai, zona Dacia, Bd. Ferdinand, str. Onesti, str. […]
polaris