Cablurile din Faleză Nord sunt „etichetate, cosmetizate și dezafectate”

Cablurile din Faleză Nord sunt „etichetate, cosmetizate și dezafectate”

Stâlpii de iluminat din Faleză Nord sunt curățați de rețelele aeriene de cabluri, a anunțat Primăria Constanța. Locul cablurilor de internet, telefonie sau televiziune nu este pe stâlpi, ci în subteran, așa cum prevede legislația în vigoare. Prezența cablurilor atârnate afectează imaginea orașului și pune în pericol siguranța cetățenilor.

Primăria Constanța, în colaborare cu operatorii reţelelor de comunicaţii, a reluat astăzi activitatea de etichetare, cosmetizare și dezafectare a cablurilor în cartierul Faleză Nord. Acțiunea a fost demarată în zona delimitată de strada Ion Rațiu și strada Unirii și se va extinde pe străzile adiacente, până la intersecția cu bulevardul Mamaia.

Ulterior, echipele Primăriei Municipiului Constanța vor începe să taie stâlpii de beton. În locul locul lor vor fi montați stâlpi care vor asigura doar iluminatul public.

Lucrările de etichetare vor fi reluate și în alte cartiere ale Constanței.

Primăria roagă participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența covidului a scăzut în toate municipiile și orașele din județul Constanța

lun feb. 21 , 2022
Incidența cazurilor de covid în municipiul Constanța a scăzut, în ultimele 24 de ore, cu peste 6%. Prefectura Constanța a anunțat, 21,02 cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă un număr de 6492 de bolnavi. S-au înregistrat scăderi importante în toate municipiile și orașele din județul Constanța. LOCALITATE CAZURI […]

V-ar putea interesa și: