Cadavrul unui copil, găsit în bazinele cu dejecțiile porcilor în care a fost căutat minorul dispărut

Completare. Poliția a confirmat că este vorba de Alexandru.

“Minorul în vârstă de 8 ani dat dispărut în data de 2 noiembrie a.c. a fost găsit, în jurul orei 8.30, de către 2 paznici aparținând fermei care folosește bazinele, în primul bazin, trupul plutind sub suprafața apei, fiind vizibilă o parte a capului.

Menționăm faptul că cercetările și căutările în acest bazin nu au fost sistate până acum. În bazinul la care facem referire a fost introdusă apă din al doilea bazin, pentru a dilua stratul de mâl format pe fundul bazinului și în care era posibil sa fi rămas prins trupul neînsuflețit. În cursul zilei de astăzi urma să se acționeze cu o pompă submersibilă pentru secarea definitivă a bazinului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

A fost schimbată încadrarea juridică din lipsire de libertate în mod ilegal în infracțiunea de ucidere din culpă.”

Știrea inițială:

Un cadavru a fost găsit, vineri dimineață, în bazinele cu dejecțiile porcilor în care a fost căutat minorul dispărut din Pecineaga.

„Vă confirm faptul că a fost găsit un trup neînsuflețit, în primul bazin. Urmează procedura de identificare.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Aceasta a precizat că este vorba despre cadavrul unui copil.

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 08.30 de doi paznici, care au văzut cadavrul plutind.

Copilul dispărut sâmbătă în Pecineaga a fost căutat în bazine, dar fără succes.

„Colegii au finalizat activitatea. S-a golit bazinul până la adâncimea de aprox 50 cm, după care s-a luat la picior întreaga suprafață. Nu s-a găsit nimic…”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea, miecuri, 6 noiembrie, referindu-se la bazinul 2.

Fusese căutat inclusiv cu năvoade și cu un sonar performant adus de Garda de Coastă.

Cadavrul ar fi fost prins în mâl, acesta ar fi fost motivul pentru care nu a fost descoperit acum două zile, dar în bazinul 1.

„Acel bazin a fost golit până la o adâncime medie de aprox 2 m (atât s-a putut scoate cu motopompele) și a fost verificat de scafandrul privat și cu sonar, rezultatul fiind negativ….”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, vineri.

Reamintim că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, sâmbăta trecută, cu privire la dispariția lui BIȚICĂ IULIAN ALEXANDRU, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.

copil dispărut

Acesta a fost căutat neîntrerupt de atunci de sute de persoane.

Știre în curs de actualizare.

Articole similare:

Circa 150 de oameni îl caută pe copilul de 8 ani dispărut sâmbătă din fața casei. S-au folosit camere cu termoviziune, 3 câini de urmă și un elicopter. A fost surprins de camere de supraveghere
Băiețelul de 8 ani dispărut din fața casei, căutat fără succes toată noaptea

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.