Cafenea amendată cu 10.000 de lei pentru că a servit 2 clienți

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 1 din municipiul Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, au observat două persoane în interiorul unei societăți comerciale. Este vorba despre cafeneaua Babylon.

Având în vedere normele legale în vigoare privind starea de alertă, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020.

„Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19.” au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dr. Irina Dumitru explică modul în care funcționează vaccinul împotriva covid. „Tehnologia ARN mesager se folosește de circa 10 ani”

Sat Jan 16 , 2021
Tehnologia care stă baza vaccinului împotriva covid-19 este extrem de modernă, dar nu este nouă. Tehnica ARN mesager se folosește de vreo 10 ani, a precizat dr. Irina Dumitru, șef secția la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, specialist epidemiologie. „Tehnica nu este nouă, dar nu au mai fost făcute […]
Dr. Irina Dumitru, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța