Câine împușcat în Constanța? Poliția face cercetări

caine impuscat

Un câine ar fi fost împușcat de niște tineri, în orașul Constanța.
Potrivit informațiilor publicate pe Facebook, animalul se afla împreună cu stăpânul său, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în timp ce se afla lângă stăpânul său. A fost rănit la bot.

„A plecat să se joace, o mașină care de ani de zile vine și împușcă câinii, vine pe ascuns, a scos arma pe geam, a tras asupra câinelui, mi-a pus viața în pericol. Cine poate să mă ajute, să îl prind pe acest individ și a-l da în judecată, pentru că el este un braconier. Eeste băiatul unui om mare dintr-un partid mare, care nu are frică de nimeni și a zis că el împușcă pe cine vrea,“ a spus Costică Medeluc, deținătorul câinelui.

Pe radiografii se pot distinge reziduri de la un proiectil de armă, iar la exterior, plaga are aproximativ 2 centimetri.

caine impuscat

Poliția a fost anunțată prin 112.

Au fost făcute verificări la nivelul Secției 4 Poliție Constanta și nu s-au confirmat aspectele sesizate. Un bărbat din Constanța de 60 de ani a sunat la 112, la data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, relatând niște fapte care nu au putut fi confirmate la fața locului. Nu au fost găsite animale împușcate, nici alice, nici tuburi etc. Au fost întocmite hârtii oficiale. Fapta nu se confirmă,“ a declarat agent șef adjuct Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Acesta a revenit apoi și a spus că agenții de la Secția 4 fac verificări suplimentare.

„După audierea persoanelor implicate (medic de la clinica, proprietar câine, persoane au adus câinele la clinica), polițiștii constănțeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire a animalului”, a precizat Marius Niculescu.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ziua lui Mihai Eminescu și Ziua Culturii Naționale, celebrate și de Arhiepiscopia Tomisului

Sun Jan 14 , 2018
Luni, 15 ianuarie 2018, începând cu ora 14.00, în Sala Magna a Arhiepiscopiei Tomisului va avea loc manifestarea cultural – artistică „Ziua lui Mihai Eminescu – Ziua Culturii Naționale”. Programul evenimentului dedicat omagierii personalității poetului naţional Mihai Eminescu, la 168 de ani de la naşterea lui, conține un recital de […]
Ziua Mihai Eminescu