Calendarul alegerilor din 2024

PSD și PNL au stabilit, azi, calendarul alegerilor din 2024. Alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor avea loc în luna iunie. Pentru europarlamentare va exista o listă comună a PSD și PNL, iar pentru locale liste separate.

Premierul a declarat că s-a decis ca în cursul lunii septembrie să avem alegerile prezidențiale: „primele date sunt, nu este foarte greu, 1-15, 8-22 sau sfârșitul lunii septembrie. Una dintre aceste trei variante va fi aleasă. Consider că cea de mijloc, pentru că pe 15 septembrie încep școlile și să nu încurcăm desfășurarea activității copiilor, 8-22 ar fi cea mai potrivită și data de 8 decembrie pentru alegerile generale”

Iată calendarul alegerilor din 2024:

  1. Alegeri europarlamentare – 9 iunie 2024
  2. Alegeri locale – 9 iunie 2024 (comasate cu cele europarlamentare)
  3. Alegeri prezidențiale – turul 1 sau 8 septembrie 2024, turul 2 sau 22 septembrie 2024 (varianta preferată de premier)
  4. Alegeri parlamentare – 8 decembrie 2024.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Plajele ar putea fi închiriate pentru cel puțin 10 ani

mie feb. 21 , 2024
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, susține că ar trebui să se încheie contracte de închiriere a plajelor pe o perioadă suficient de lungă pentru a permite recuperarea investițiilor făcute în amenajarea beach-barurilor, astfel încât operatorii câștigători să nu fie nevoiți să majoreze tarifele pentru turiști în cei doi ani de contract. […]

V-ar putea interesa și: