Călugării din mănăstiri, apel către RAJPD, pentru deschiderea drumurilor. O familie stă de trei zile cu un mort în casă

UPDATE ora 13.01. Din totalul de 685 de km de drumuri județene cu asfalt din Constanța, mai sunt blocați 87 km.

Administratorul RAJDP, Lucian Lungoci, spune că regia a primit mai multe solicitări, în ultima vreme, pentru a deschide drumurile spre mai multe mănăstiri din județ.

”Avem solicitări sa deschidem drumurile și către mănăstiri. Toate sunt pe dealuri sau în câmp departe de orice drum circulabil. Impropriu spus să deschidem drumul, pentru că nu este drum. Oamenii sunt izolați acolo”, spune Lungoci.

Un al caz deosebit este pe drumul comunal 38 Vadu – Corbu, care are o lungime de 10 km. S-s solicitat deblocarea acestuia de către o familie care stă cu o persoană decedată în casă de trei zile.

”Zăpada este troienită până la 2m. Ieri, drumul pana la cimitir pe acest DC s-a făcut cu freza rusească de la regie, dar pe maximum 500m. Freza a continuat pe DJ 226 spre Mihai Viteazu pentru a ține viabilă linia Năvodari – Mihai Viteazu”, a spus Lungoci.

Acesta recomandă constănțenilor să nu se aventureze la drum dacă nu au mașina pregătită de iarnă, chiar dacă șoseaua pare circulabilă, pentru că este viscol.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A explodat o butelie

Thu Jan 12 , 2017
O butelie a explodat, în această după-amiază, într-o locuință situată pe strada Ion Neculce, nr. 8, în municipiul Constanța. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului. ENEL a fost solicitat să întrerupă curentul. Casa este în pericol de prăbușire. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Proprietara a suferit […]