Călugărul Calinic, cercetat pentru violarea vieții private

calugarul calinic

Politiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanta continua cercetările asupra călugărului Calinic, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea vieții private, conform art 226, alin 1 și 2 din Noul Cod Penal, in cazul bărbatului, în vârstă de 33 de ani, implicat în incidentul de la Școala generală nr. 39 Nicolae Tonitza.

Numele călugărului este Ciprian Savin.

Acesta va fi citat pentru a da declarații.

„În data de 11 octombrie a.c, în jurul orei 17.30, la Secția 4 Poliție Constanţa a fost depusă o sesizare din partea conducerii Școlii generale Nr 39 Nicolae Tonitza cum că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii (elevi ce se pregăteau, într-o clasă, pentru ora de educaţie fizică), iar ulterior le-ar fi postat pe o reţea de socializare. Imaginile au fost surprinse în data de 2 octombrie, iar băieţii, cu vârste de 13, respectiv 14 ani, sunt în clasa a VII-a”, au precizat polițiștii.

Caz incredibil la Școala nr. 39. Un călugăr-profesor filma băieții care se schimbau în vestiar și posta imaginile pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.