Cambela Prod nu poate să construiască un bloc între case: PSD a fost de acord, USR s-a opus, PNL s-a abținut

Primarul Vergil Chițac le-a propus azi consilierilor municipali să adopte un plan urbanistic de detaliu care ar fi permis construirea unui bloc de 6 etaje în cartierul Palazu Mare.

Proiectul nu a fost adoptat, după ce consilierii PSD au fost de acord, cei USR s-au opus, iar cei PNL s-au abținut.

Blocul a primit aviz favorabil în Comisia tehnică pentru urbanism și amenajarea teritoriului, formată din experți în domeniu. A existat o singură opinie contrară.

Firma care vrea să facă investiția este Cambela Prod, din Tulcea, care a avut probleme în instanță cu Asociația Constanța Altfel, care a fost condusă de Vergil Chițac și Felicia Ovanesian. Tulcenii au vrut să construiască un bloc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, asociația a atacat PUZ-ul în instanță și l-a blocat.

Cambela Prod are ca obiect de activitate comerţ cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor şi tutunului neprelucrat. În 2021 a avut o cifră de afaceri de 832.032.260 lei și un profit de 45.654.213 lei, deci în medie peste 125.000 de lei zi. Asociat unic și administrator este Bela Tănase, potrivit Confidas.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța, condusă de populism și incompetență. De ce nici primarul nu e corect când vrea să majoreze taxa de salubritate cu 86%, nici PSD și PNL nu au dreptate când se opun

mar dec. 27 , 2022
Când un oraș este condus de incompetenți, va sfârși rău. Când un oraș este condus de populiști, va sfârși cel puțin la fel de rău. Când însă un oraș este condus de incompetenți și populiști, moare orice speranță de mai bine. Din păcate, Constanța este în această situație. Ne-a demonstrat-o […]

V-ar putea interesa și: