Cambela Prod, o firmă cu afaceri de peste 830 milioane lei, investește în Lumina

Cambela Prod, o firmă cu afaceri de peste 830 milioane lei, investește în Lumina

Cambela Prod SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu tehnic necesar realizării unui Plan Urbanistic Zonal pentru construirea unor spații depozitare produse agricole/cereale și dotări conexe, în comuna Lumina.

Terenul are o suprafață de 48.800 mp și este proprietatea Cambela Prod SRL, conform contractelor de vânzare din 2021 și 2010. Zona ce formează terenul este ocupată de terenuri agricole, cu excepția a 220 mp platformă de piatră. T

Terenul urmează a fi reglementat pentru dezvoltarea unei zone de amenajări agroindustriale/spații depozitare produse agricole. Pe teren urmează a se amplasa hale pentru depozitarea de cereale, precum și accese carosabile, parcări și platforme de depozitare adiacente, cântar bascule.

O suprafață de 20% din teren va fi amenajată cu spații verzi și plantate.

Detalii puteți obține AICI.

Cambela Prod este și una din firmele care construiește blocuri în Constanța.
 
Din datele Registrului Comerţului Înființată în anul 2000, Cambela Prod SRL are sediul social în comuna Stejaru, județul Tulcea. Capitalul social subscris, de 10.000.000 lei, integral vărsat, este compus din 100.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 100 lei. Bela Tănase este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.

În 2021 a avut o cifră de afaceri de 832 032 260 lei și un profit net de 45 654 213 lei, realizat cu o medie de 67 de angajați.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se montează pavele pe strada Liliacului din Constanța

Mon Oct 3 , 2022
Primăria Municipiului Constanța a început luni reabilitarea trotuarelor pe strada Dimitrie Anghel și pe aleea Topolog, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, pe porțiunile de drum pe care se lucrează. Se decapează suprafețele deteriorate, se înlocuiesc bordurile vechi cu unele noi iar la final va fi turnat un nou strat de […]