Campania „Împarte povestea ta de Crăciun”, inițiată de RAEDPP Constanța, un succes

Numeroși oameni cu suflet mare au răspuns campaniei inițiate de RAEDPP Constanța în cadrul târgului „Poveste de Crăciun”. Cutii și saci întregi cu jucării și jocuri, dulciuri, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte vor ajunge la copiii din centrele de plasament constănțene, în prag de Sărbători.

„Ne bucură foarte mult faptul că există foarte mulți oameni care se gândesc acum în preajma Crăciunului și la cei de lângă ei. Dorim să le mulțumim pentru spiritul de solidaritate acestor oameni simpli, pentru că au dorit să aducă un zâmbet pe fețele unor copii mai puțin norocoși, care nu își petrec Sărbătorile în sânul familiei”, a declarat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

„Dacă doriți să le faceți o bucurie copiilor și tinerilor instituționalizați, vă așteptăm în continuare să participați la campania „Împarte povestea ta de Crăciun!”. Până duminică, 22 decembrie puteți aduce donații la Galeria de Artă de pe strada Ștefan cel Mare nr. 15, iar noi ne vom asigura că vor ajunge la cei care au cu adevărat nevoie de ele! Tot la Galeria de Artă, constănțenii sunt așteptați în acest weekend să facă o fotografie la colțul lui Moș Crăciun, care va fi imprimată pe loc și pe care o pot lua gratuit acasă.”, au spus reprezentanții RAEDPP.

Începând de vineri, 20 decembrie, spectacolele continuă pe scena târgului, în parcul TNOB „Oleg Danovski”.

„Vă așteptăm să colindăm și să ne bucurăm împreună de miracolul Nașterii Domnului!”, transmite RAEDPP.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O companie americană vine în Constanța și va angaja 600 de persoane în următorii ani, cu salarii peste medie

Tue Dec 17 , 2019
Generated Solutions (CGS) România, liderul pieței locale de business process outsourcing, anunță extinderea cu un nou centru în orașul Constanța, în urma unei investiții importante. Cea de-a 7-a locație a companiei în România va avea circa 600 de angajați în următorii trei ani și va deservi proiecte din zona financiară, […]